ще опиша накратко историята с моята колица Голф Мк2 ГТИ КР 89 година двуврат красавец,който съм си търсил в течение на повече от година!
всичко започна през далечната 98 година,когато реших, че това ще е една от мойте коли! И така си мечтаех за нея до тази година август месец, когато след дълго издирване си купих този екземпляр от колегата Napster.
Колата беше купена с идеята за турбо проект, който възнамерявах да осъществя до края на тази година, но след инцидент, станал на 11.08.11 плановете малко се промениха,понеже финансите отидоха за други неща по колата, за които ще разберете малко по долу.
Та след като купих колата от колегата в Стара Загора, щастлив отпътувах за моя роден град Бургас, (попринцип си живея в София) хем за да го покарам, хем за да оправя разни документи.Толкова много се влюбих в тази кола още при първтоо ми подаване на газ, че знаех, че всичкото това чакане и търсен си е заслужавало и кефа който ми доставяше нямаше с какво да се замени!...
Та така, прибрах се аз в Бургас и още същата вечер го метнах в гаража на един приятел да си го "лъскам", пастирахме го с машината,оправихме му климатика,понеже имаше проблем с инсталацията,основно почистване,всяко едно нещо в колата се прегледа и беше оправено или подобрено... свещи,кабели,палец,стъпковото моторче чистихме,кактово можеше да се направи от мен беше направено !
На следващия ден конкретния 11.08.11 , решихме да отидем да покараме и тук историята е доста дълга,но няма какво да обяснявам,факт е, че се случи, обърнахме се по таван с доста голяма скорост,на кофти терен, но слава богу, всички, които бяхме в колата, бяхме добре...
... и от тук се почна,реших, че тази кола няма да я зарежа, просто знаех, че искам това да е моя КР и от тук започва проекта ми!
До момента колата просто се връща на пътя, но ще напиша какво има по нея и какво е направено до сега!
Та след като го обърнахме отново на колела и успяхме да го качин по някакъв начин на рапатрака още на следващия ден вече бях намерил още един голф, който щеше да бъде донор на КР а

Ще кача снимки по надолу да се добие представа за какво става въпрос и ще дописвам като се случва нещо ново,понеже ми е малко каша в момента в главата

Иначе по колата какво е правено: колектора е supersprint 4-2-1, филтър J&R, генерация на 55мм, окачване BOGE Turbo, спирачната система е изяцяло подменена, предни дискове от голф 3 с апаратите,задни ,предни дискове,накладки,помпа от Т4,бутната инжекция и сигурно изтървам някои неща,но мисля темата да я развивам,понеже смятах да слагам бутала и биели от S2 и да се турбинира,но това ще се забави малко във времето ,заради финансите които отидоха, за да го върна отново на пътя !
Ето малко снимков материал!