Трябва ми сигурна информация на 100%, щото ми се въртят едни идеи за тунинг и ако няма разлика в дюзите, ще разтържа дросела максимално без да подменям моно инжекцията?

Колега, поръчал съм компютъра от 1.8 АБС, тея дни ще е при мен, моно от 1.8 ще слагам и ще мъ разстържем максимално дросела мисля че ставаше до около 42мм. по спомен, само не знам дали на мотора му пречи ако сместа стане бедна или той си смуче колото му е необходимо??Kostiev написа:Ти първо докарай тавана на дюзата като дебит, после мисли...![]()
Имат, но е малка 1,4 и 1,6 са с много близки граници, 1,8 и 2,0 също. Не мога да се сетя точните стойностите в момента, но за 1,8 и 2,0 са около 65-70 кубика, което спокойно храни 120-130 коня (че и нагоре), колкото и парадоксално да звучи. Преди това ти омалява всичко останало при моното, но не и дюзата, така че нея хич не я мисли за проблем, разстъргвай останалото и виж дебита и налягането на помпата.
Bai Sando написа:Смени само моното.При 1.8 инжектора просто е с по-голям дебит и вкара малко повече гориво от тоя на 1.6
Bai Sando написа:Значи си с дроселовата клапа и тпс/стъпков мотор от 1.8,а дюзата ти е от 1.6![]()
Пробвай да му прехвърлиш твоя ТПС и стъпков мотор от 1.6.Би трябвало да стават на мястото на тези от 1.8.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта