кво може да му се барне на тоя двигател ?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

кво може да му се барне на тоя двигател ?

Мнениеот barz_i_iarosten » Вто 27 фев 2007 18:03

здравейте колеги , значи искам да питам какво може да му се пипне малко на този мотор за да му се дигнат конете малко , не търся евтиния варянт но не съм и фен да сменям двигателя ...
http://images12.snimka.bg/001821230.jpg
говориме за Golf 2 1.8 GTI механична инжекция 112 к.с. , номера на двг-то е : gz004707

просто тия кончета малко да ги вкараме в разплод ...

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 28 фев 2007 10:57

мой приятел беше с такъв двигател и с винтилова глава /кр/ май беше.... значи тая кола варвеше повече от кр-ите ... само незнам какво друго са му правили но вървеше зверски

barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Сря 28 фев 2007 11:22

angell написа:мой приятел беше с такъв двигател и с винтилова глава /кр/ май беше.... значи тая кола варвеше повече от кр-ите ... само незнам какво друго са му правили но вървеше зверски

амм може ли да го питаш какво още и е правено , и някой др може ли да разясни какво точно трябва да се смени за да стане финта ?

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 28 фев 2007 11:38

той така го купи. само знам че е бил 8в с глава от 16в. и дистрибуторната капачка стърчеше от друго място и имаше дупка от там където е стърчала.... каза че инжециона бил отвит на мах. каквото и да значи това и беше само с 1 ремус накрая който бръмчеше яко. но вървеше повече от кр. защото се пускаше с такива и ги дърпаше

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Сря 28 фев 2007 11:41

Бутала, биели и глава от 16В, изхвърляне на старата инжекция, 300сс дюзи(електромагнитни), електроника (Мегаскуирт, CMT...или каквото си избереш), хедерс и си в джаза с мотор над 150магарета и още доста потенцял.

РАСО

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Сря 28 фев 2007 11:45

angell написа:той така го купи. само знам че е бил 8в с глава от 16в. и дистрибуторната капачка стърчеше от друго място и имаше дупка от там където е стърчала.... каза че инжециона бил отвит на мах. каквото и да значи това и беше само с 1 ремус накрая който бръмчеше яко. но вървеше повече от кр. защото се пускаше с такива и ги дърпаше

Да, да.. и един мармот завива шоколад :? А с тая камера в буталата от 1,8 8v и още 43с.с. от гавата на 16V мотора сигурно е докарал и степен на сгъстяване над 10:1. :lol:

РАСО

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 28 фев 2007 11:50

paco написа:
angell написа:той така го купи. само знам че е бил 8в с глава от 16в. и дистрибуторната капачка стърчеше от друго място и имаше дупка от там където е стърчала.... каза че инжециона бил отвит на мах. каквото и да значи това и беше само с 1 ремус накрая който бръмчеше яко. но вървеше повече от кр. защото се пускаше с такива и ги дърпаше

Да, да.. и един мармот завива шоколад :? А с тая камера в буталата от 1,8 8v и още 43с.с. от гавата на 16V мотора сигурно е докарал и степен на сгъстяване над 10:1. :lol:

РАСО

ела до мл.1А да го видиш голфа. хем ти е близо. неразбирам толкова като вас но съм писал какво съм виждал

barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Сря 28 фев 2007 12:02

angell написа:
paco написа:

РАСО

ела до мл.1А да го видиш голфа. хем ти е близо. неразбирам толкова като вас но съм писал какво съм виждал
може ли да ми предоставиш снимка на мотора на голфа ... ?

paco написа:Бутала, биели и глава от 16В, изхвърляне на старата инжекция, 300сс дюзи(електромагнитни), електроника (Мегаскуирт, CMT...или каквото си избереш), хедерс и си в джаза с мотор над 150магарета и още доста потенцял.

РАСО

пацо колко горе долу ще струват сички чарколяци да си направа няква сметка и евентуално ти можеш ли да направиш транскрипцията и срещу каква сума ?:П мерси предварително

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 28 фев 2007 12:05

ок ама няма да е днеска

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 28 фев 2007 12:34

angell написа:ок ама няма да е днеска

Кой е тоа голф бе кокъл аз що не го знам? :lol: Я го дай да ме дръпне и мене :D

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 28 фев 2007 12:42

Golf 3 1.8 написа:

е как бе. разправял съм ти мн. за него. беше на роберт и мина в кристиян фризиорчето/ от на сашо хората/ но аз се возих в него като дръпна абф... та незнам :oops:

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 28 фев 2007 12:43

angell написа:
Golf 3 1.8 написа:

е как бе. разправял съм ти мн. за него. беше на роберт и мина в кристиян фризиорчето/ от на сашо хората/ но аз се возих в него като дръпна абф... та незнам :oops:

Ахаа ми трябва да го привикаш някой път да го вида че ми стана интерестно я дай подробности малко цвят тва онова......

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

1

Мнениеот ANDREYO » Сря 28 фев 2007 12:46

paco написа:Бутала, биели и глава от 16В, изхвърляне на старата инжекция, 300сс дюзи(електромагнитни), електроника (Мегаскуирт, CMT...или каквото си избереш), хедерс и си в джаза с мотор над 150магарета и още доста потенцял.

РАСО
Бате пацо да попитам на моя кош сток мотор ако му метна някакви други дюзи-каквито кажеш ще има ли ефект ,или нещо да му барна по лесно такова та да се забърза малко тоя кр-щото ми се струва тромав-а и е след оцн ремонт с ризи нормални и т.н. ?? мерси предварително и сори за спама в темата на пича :wink:

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 1

Мнениеот paco » Сря 28 фев 2007 13:20

ANDREYO написа:
paco написа:...РАСО
....

Аз и преди съм го казвак ама фабричната инжекция за мен е загубена кауза. С прилични дюзи, електроника, хедерс, филтър и дреболий + кадърен мапер спокойно се извличат поне 30-40магрета отгоре като начало. Някой може и да не е съгласен с мен, но това си е мое мнение.

Не се наемам да правя на никой колата по простата причина, че едва намирам време за своята. С каквото мога ще помагам винаги ама не се нагърбвам изцяло с ничий проект.

Ако някой реши да прави подобен проект да си приготви около 600лв за електрониката + мапването. Това е ориентировъчна цена. Всички останали части нужни за проектаб са втора злоопотреба.

РАСО

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 28 фев 2007 13:52

Някъде тук четох че блоковете на PB и КР са еднакви, така че можеш просто да си купиш стандартен КР, и да прехвърляш....
Иначе по темата - общо взето си ограничен от само от въображението и средствата си :lol:
Плагиатствай си идеи: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37604 то принципна разлика май няма...
Успех!!!

Върни се в “Силов тунинг”