Здравейте, колеги. Имам един двигател 1.8Т AGU и искам да му повиша мощността...
По-точно ми трябва съвет какво турбо да сложа - за останалите неща съм горе-долу наясно, но най-вече това ме интересува. За предпочитане е турбото да е с Т3 фланец, защото ще ми позволи за по-нататък смяната на по-голямо турбо без смяна на колектор... Има ли турбо, което мога да сваля от някоя кола или трябва задължително да е ново и какво?
Изобщо не съм наясно с топла/студена част и тем подобни - за това се допитвам до вас за помощ... Надявам се тези, които разбират да ми помогнат и заедно с вас да направим проекта ми заедно.
Поздрави!
Повишаване на мощността на 1.8Т
- RISTEE
- Автомобил: Vw mk2 GT special
- Двигател: 1.8 RP
Re: Повишаване на мощността на 1.8Т
Първо мисля че и без да сменяш турбината може да се повиши мощността на мотора
качествен чип, генерация.............. Все неща за който е писано от тук до небето и обратно !!!

качествен чип, генерация.............. Все неща за който е писано от тук до небето и обратно !!!

Извинявам се, но не се изказах като хората. Става въпрос за около 300 конски сили.
Генерация, дюзи, кулер и т.н. горе-долу съм наясно, но дилемата е за турбото... Дано някой може да даде съвет и помогне.
Благодаря!
Генерация, дюзи, кулер и т.н. горе-долу съм наясно, но дилемата е за турбото... Дано някой може да даде съвет и помогне.
Благодаря!
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Колега има поне 3-4 теми за 1.8 т виж ги, всичко е описано
Потърси с търсачката

Потърси с търсачката
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Тъй като колегата явно парите не са му проблем. Щом му е ясно -
http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=ATP-VVW-201&Category_Code=VVWTK

Генерация, дюзи, кулер и т.н. горе-долу съм наясно, но дилемата е за турбото...

http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=ATP-VVW-201&Category_Code=VVWTK