Въпрос за чип

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Въпрос за чип

Мнениеот ABSOLUT » Вто 20 мар 2007 15:52

Вчера бях в една известна фирма за чип тунинг, няма да и казвам името, предполагам ще се сетите. В момента там тече промоция на чипове като за моя двигател 1Z. Отидох да се информирам по конкретно как точно става работата и бях много учуден от факта, че оригиналния чип го прибират там и го държат докато важи гаранцията на чипа който те ми слагат, т.е. 5 години, и аз НЕ МОГА да си взема моят си чип през това време, въпреки че аз за тия пари си купувам техния чип и той си е моя собственост. Аз мога да искам да си ги разменям колкото пъти си пожелая, как така те няма да ми върнат нещо мое? Общо взето, това ми е въпроса, ако някой може да ми обясни ще съм му благодарен.

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Съб 24 мар 2007 13:29

Ами ебават те, това е :lol: Има няколко причини пич. Тия чипове могат да се копират. Ако някой който не разбира ти го копира може да го прецака. Ако го прецака ще ти трябва да си сложиш оригиналния чип. Ти отиваш при тех да си го изкаш и ти обясняват че щом си тарикат да им копираш продукта нема да ти дадът чипа и ще требва да си плащаш. Абе.....българска работа. Просто всичко това е за да ти държат страх и да не пипаш сам по тия работи.да им имам промоцията :lol: . Ако ти трябва чип ми пиши лично. Тук от форума има бая хора с 1Z мотори чипосани от мен. Ето и малко инфотмация по темата

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=16211&start=300

Върни се в “Силов тунинг”