Въпрос за МК1 ?
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за МК1 ?
Имам един въпрос за голф 1 , интересува ме дали инжекциона от 1.6 GTI става на 1.8 GTI защото ми споделиха че от 1.6 инжекцията не става на 1.8 глава което малко ме учуди но искам да питам все пак 

Re: Въпрос за МК1 ?
vw_edition написа:Имам един въпрос за голф 1 , интересува ме дали инжекциона от 1.6 GTI става на 1.8 GTI защото ми споделиха че от 1.6 инжекцията не става на 1.8 глава което малко ме учуди но искам да питам все пак
Става.Поне от 1.6 на КР стана.Не виждам причина да не стане на 1.8 ГТИ.
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oHua написа:vw_edition написа:Имам един въпрос за голф 1 , интересува ме дали инжекциона от 1.6 GTI става на 1.8 GTI защото ми споделиха че от 1.6 инжекцията не става на 1.8 глава което малко ме учуди но искам да питам все пак
Става.Поне от 1.6 на КР стана.Не виждам причина да не стане на 1.8 ГТИ.
и аз мисля че ще стане защотото колектора ми се вижда същия

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_edition написа:Имам един въпрос за голф 1 , интересува ме дали инжекциона от 1.6 GTI става на 1.8 GTI защото ми споделиха че от 1.6 инжекцията не става на 1.8 глава което малко ме учуди но искам да питам все пак
Ти днес беше ли на Божурище щот сезона почна?
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:vw_edition написа:Имам един въпрос за голф 1 , интересува ме дали инжекциона от 1.6 GTI става на 1.8 GTI защото ми споделиха че от 1.6 инжекцията не става на 1.8 глава което малко ме учуди но искам да питам все пак
Ти днес беше ли на Божурище щот сезона почна?
за съжаление още не е готова колата и предполагам че за драга чак ще съм на линия още главата се прави и т.н. така е чак за драга колега

- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:КРовата глава е с по голям дебит! а сега помисли дали че стане??!!
Ако сложиш от МК1 във високите колата обеднява......
значи колега тука за тази инжекция искам на 1-чка да си я сложа , колата е била 1.8 GTI механичната инжекция и след намесата на разбирачи някакви колата вече е пак 1.8 но карбуратор, и понеже няма от къде да си намеря инжекцион от 1.8 механика пак от GTI знаеш че са кът и ми изпадна инжекция от 1.6 GTI , и затва питам дали ще стане от 1.6

- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:С единичковата от 1.6 колата ще е бедна във високите..... тя е по малък дебит от тази за 1.8..... Знам една морга до нас в която има инж от КР.... цялата в комплект я продават за 150лв. в комплекта се включва: глава; тръбички ; инжектори и клапан за дифернциалното налягане.
съгласен съм с всичко колега но нали разбра че инжекцията се слага на 1.8 мотор 8V от голф 1 , сега инжекцията от кр няма лошо но става ли на единичката говотим като колектор ?
явно не съм те рзбрал......vw_edition написа:Bobby_ написа:С единичковата от 1.6 колата ще е бедна във високите..... тя е по малък дебит от тази за 1.8..... Знам една морга до нас в която има инж от КР.... цялата в комплект я продават за 150лв. в комплекта се включва: глава; тръбички ; инжектори и клапан за дифернциалното налягане.
съгласен съм с всичко колега но нали разбра че инжекцията се слага на 1.8 мотор 8V от голф 1 , сега инжекцията от кр няма лошо но става ли на единичката говотим като колектор ?
мисля или поне по спомен имаше някаква разлика в колекторите.....
- hamann
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:hamann написа:Bobby_ написа:КРовата глава е ...... лата обеднява......
а ти имаш опит с това или на изуст си говориш?
тези инжекции съм ги пробвал и мерил по какъвто се сетиш начин....

а с шестограма за a/f ratio и шайбите за обратното гориво занимавал ли си като си мерил или?