Ново турбо и/или чип тунинг на golf 1.8t 20v
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ново турбо и/или чип тунинг на golf 1.8t 20v
Здравейте на всички,отскоро имам golf mk4 1.8t 20v 150кончета и ми се иска да се размножат.Въпроса ми е това турбо става ли http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewit ... 9256177890 и възможен ли е чип тунинг след това турбо,целта е повече мощност и динамика,ако е възможно и не-голям разход просто перфектно.Целта ми е да кажем максимална мощност за цена около 700-800£ понеже съм в Шотландия.какво може да се направи за тия пари максимално като силов тунинг,чип тунинг тук е около 250£ и 45 коня отгоре доколкото четох специално за този мотор.
- kr1sh0
- Автомобил: BMW
- Двигател: 335d
Re: Ново турбо и/или чип тунинг на golf 1.8t 20v
Ще се опитам да ти отговоря, макар, че по-добре е някой по-запознат да се изкаже.. Предела на А3-ката.. като за без пари е 190кс.. само с чип. Иначе, ако става на въпрос за турбо.. окей, намираш по-голяма турбина (да речем ККК04 от S3), заедно с колектор разбира се, защото все пак повече газове се произвеждат. Трябва си също по-отворенка генерацийка (да не става ефекта... като плувец, дето диша през сламка
),Трябват и по-големи дюзи, чрез които да подадеш повече гориво. В най-кратък срок и съединителя ще "умре" и там е разход. Също трябва да намериш кой да ти направи пътища от турбото към кулера, и от турбото към генерацията. Трябва си ти и челен кулер (На А3-ката е малък), като прецениш площта му, та да може да охлажда вече по-голямото ти турбо.
Не на последно място.. Спирачната система, хубаво е тая кола като ще я засилиш на 200-300 коня, и да СПИРА подобаващо.
За двигателя и скоростите доколктоо съм запознат до 300-320кс държат.
Дано ако има неточност, колегите да ме поправят, Успех с начинанието, и помни: КЕФ ЦЕНА НЯМА!

Не на последно място.. Спирачната система, хубаво е тая кола като ще я засилиш на 200-300 коня, и да СПИРА подобаващо.
За двигателя и скоростите доколктоо съм запознат до 300-320кс държат.
Дано ако има неточност, колегите да ме поправят, Успех с начинанието, и помни: КЕФ ЦЕНА НЯМА!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Тва турбо дето си пуснал е "китайски клонинг" на твоето оригинално
.Причината да си го купиш е никва
.Ако мотора ти е с жило на дросела от чипа можеш да качиш 180-190 коня макс-просто дюзите и турбото на тоя мотор са малки.

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Това турбо от линка е съмнително! Има някаква сглобка тук