Stenly аз на 2Е-то слагах фордови от 1.8 endura de и не ми харесват нещата как стоят.Знам че се ползват от много народ и затова ползвах такива...какви ли не хлабини си играхме пулове размери каквито щеш съм сабирал от сички колеги дето имаха в налисност

,обаче си нестава...шляпат си постоянно и мотора като го слушам и направо ми се обръщат карантийте и отделно ме лови страх като знам как го карам.Мъдрих го сякак и съм намислил сега за новата глава да пробвам на стуга да резна малко по далбоко леглата в чашките дето лягат пуловете та да стоят по навътре и отдолу да ги догаждам пак с рязане на пънчетата.Да говори кой каквото ще... за обороти до 7500 немало смисал от механика...

много се извинявам ама с по-ръбав вал от 6500об. нагоре хидравликата я прай на пупара.Още първия път като сложих механичните и тествах колата на правата... 1-ва до прекъсвач(като мотора от 6000об. до 7200об. абсолютно никаде не забавя темпото на ускорение като с хидравликата и да бучи)...2ра сваля до около 6500-600об. и веднага пак в прекъсвач ако го държа с газ до край...оставям го така докато спре да боксува и се набере до прекъсвач и забивам 3та като там оборотите падат до 5000об. и вече гумите са се разлигавили и почват яко да изпускат... влиза в прекъсвач и нещата се повтарят като на 2-ра...
...с хидравлика мотора в горния диапазон от обороти няма НИЩО общо с това как се държи с механични повдигачи(става дума само за мотори с валове и яко престъргване

)
Поздрави
... ето и малко видео матерял имам от тестване с механиката,тук още бех с дългите скорости и стария чип,с новия чип които спретнахме с колегата Brezel разбирасе прекъсвача отлетя на 7200об. мотора побесне още повече,отлетяха и 2 чифта гуми...комплект съединител и старата скоростна кутия
...
http://vbox7.com/play:a7a6ebb3e0