До сега не ми се е налагало да питам във форума, защото тези за пушалки много, НО дойде момента в който моята печка взе да не ми стига.
Сетъпа с който съм в момента едва ли има значение какъв е, от него нищо няма да остане, за инфо 210 магарета на гуми е, или беше преди 2-3г когато го настроивахме окончателно и го замервахме.
Колата Ауди А3, двигателя е AHF, задвижването скоро ще е на 4рите колела.
Няма да гледаме финансовата гледна точна на нещата, щом се захващам да го правя, сметнал съм си че няма да ме събори, това се чувствам длъжен да го кажа, защото всяко 2ро мнение след такъв пост е "знаеш ли колко ще ти излезе това?".
Та на въпроса... ами сега на къде? - и тук може би все пак изниква нуждата да си кажа сетъпа, 270 разпръсквачи, 11 помпа, гтб 1756, вал от сди, кулер естествено, до болка познат сетъп.
Въртят ми се две идеи като начална точка на всичко, като условието ми е блока да си остане моя и документите изрядни:
1) да сложа "тунинг" биели и бутала за 1.9 като междувременно не е ясно вече блока до колко е читав след толкова хиляди км и не малко раздаване на гЪз, може вече да е станал елипсовиден.
2) да се сложат само биели, а буталата да са от 2.0тди, като за това следва ризите да са шлайфат на друг размер, да се прави хонинг, до колко ще издържи блока тази процедура, като се има на предвид последващото още напомпване на двигателя, не ми е много ясно, няма почти нищо, да не кажа нищо за това, а който го е правил го е стиснал и едва ли не пари иска за да изкаже "анатемата".
Турбо - това го оставям на вас за насоки, имам си мое мнение, но искам да чуя вашето.
Разпределителния вал - там работите са доста индивидуални за всеки сетъп и се подбира вала спрямо турбо и за какво ще се кара колата, моята е изцяло евридейка и никога не е стъпвала на писта, част от семейния автопарк е и като ме няма, дори жената си я кара, че семейното CRV и идвало голямо,

Колата ще си остане с роторна помпа, 16 клапанова глава няма да се слага.
Нитрото също е изключено като опция, чиста печка!
Поздрави!