Въпрос относно спортен съединител
- vwkoychev
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно спортен съединител
Преди време бях попаднал на пост за продажба спортен маховик и съединител за голф 2 16в,мисля че бяха EIP.Интересува ме продават ли се още и евентуално цена.Благодаря предварително.
oHua написа:Bobby_ написа:вече карам с тях.....
Впечатления.
Интересно е

Аз много мислих,тогава дали да не го купя тогава,ама карам бая градско и са отказах.Иначе сега мисля за притискател хубав,че тия нещо ми малеят стандартните.Bobby_ написа:oHua написа:Bobby_ написа:вече карам с тях.....
Впечатления.
Интересно е))) колкото повече загрява толкова повече зацепва
Трябва ти много фин крак на педала шото почти няма полу-съединител.... за задръстване НЕ СТАВА!!! иначе е по тежък с 800гр. от стандартния и ..... абе приятно е чувството и няма приплъзване

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
oHua написа:Аз много мислих,тогава дали да не го купя тогава,ама карам бая градско и са отказах.Иначе сега мисля за притискател хубав,че тия нещо ми малеят стандартните.Bobby_ написа:oHua написа:Bobby_ написа:вече карам с тях.....
Впечатления.
Интересно е))) колкото повече загрява толкова повече зацепва
Трябва ти много фин крак на педала шото почти няма полу-съединител.... за задръстване НЕ СТАВА!!! иначе е по тежък с 800гр. от стандартния и ..... абе приятно е чувството и няма приплъзване
няа ко да му мислиш питай ве, 600лв ти е притискатела и тря да се замислиш към придобиване!

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.specclutch.com/ виж тук,ако съм те заинтригувал,пиши едно ЛС 

Последна промяна от scirocco gt на Чет 17 май 2007 0:51, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: