rollcage golf 2
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: rollcade golf 2
Конкретизирай какво точно разбираш под "ролкейдж" защото за стрийт изпълнение е едно а за моторспорт е съвсем друго. Да не говорим че и двата варианта си имат по 2-3 разновидности
РАСО

РАСО
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.customcages.co.uk/Rollcage/L ... model=Golf Mk2&type=Multipoint
Цялостен кейдж , мисля че дори е като по изискване на ФИА , но все пак погледни Приложение J
Цялостен кейдж , мисля че дори е като по изискване на ФИА , но все пак погледни Приложение J

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Ivan4u написа:http://www.customcages.co.uk/Rollcage/LoadRollCage.castle?manufacturer=Volkswagen&model=Golf Mk2&type=Multipoint
Колега оправи линка

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: rollcage golf 2
струва ми се че скоро бях чел че са моторспорт вече изисквали оригинални за модела кейджове спарко или омп и трябвало да се слагат само от специялисти там ала бала дето били 2,3 в бг и май бая солено излизало.незнам до колко е истина това .и неможело вече хоуммейд да си правиш клетката.
ако не е така да ме поправят състезателите щото аз съм малко далеч от тия среди
- brutalisimo
- Автомобил:
- Двигател:
прав си колега има нови изисквания. Ролбара вече трябва да е разглобяем и ги задалжават да си ги порачват което ти излиза кам 2к лева а ако решиш сам да си го направиш има вариант дане ти дадат паспорт
Е цялата тази работа ако ми кажете дали не е за да прибира някой паричките, специално тези 2ма, 3ма който имат разрешително за това...
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегата с разглобяемите ролбари , копни правилника , че никъде не видях да пише задължително разглобяеми , задължително ОМП , Спарко и тн ? Ето ти извадка - 1.Всички ролбари, произведени в съответствие с изискванията от приложение „J“ на ФИА в България и други страни да бъдат приемани от Техническата комисия .
Мисля , че само за сглобката искаха заварчик , лицензиран от БФАС . И все пак ако намериш някаква извадка ще е по-лесно на колегата да се ориентира , може и да съм в грешка
Е цялата тази работа ако ми кажете дали не е за да прибира някой паричките, специално тези 2ма, 3ма който имат разрешително за това...
Прав си , че парите играят , но замисли се ако не дай боже се катурнеш някъде и клетката ти се разкандъчи цялата , кви скандали ще има ? Как федерацията ще обясни случката че иначе тази кола е минала тех.комисията ? Кой ще е виновен за евентуален такъв фатален инцидент ? Бай Спиро от кварталния гараж ... Малко се отклоних
Може да ме едитнете 
Мисля , че само за сглобката искаха заварчик , лицензиран от БФАС . И все пак ако намериш някаква извадка ще е по-лесно на колегата да се ориентира , може и да съм в грешка

Прав си , че парите играят , но замисли се ако не дай боже се катурнеш някъде и клетката ти се разкандъчи цялата , кви скандали ще има ? Как федерацията ще обясни случката че иначе тази кола е минала тех.комисията ? Кой ще е виновен за евентуален такъв фатален инцидент ? Бай Спиро от кварталния гараж ... Малко се отклоних

- petroffbg
- Автомобил:
- Двигател:
martineli написа:струва ми се че скоро бях чел че са моторспорт вече изисквали оригинални за модела кейджове спарко или омп и трябвало да се слагат само от специялисти там ала бала дето били 2,3 в бг и май бая солено излизало.незнам до колко е истина това .и неможело вече хоуммейд да си правиш клетката.
Не е задължително да са спарко или омп,но заварките трябва да са изпълнени от заварчик паспортчик,като на тех комисия се представя копие на паспорта на заварчика!