Seat Leon 2.0TDI BMM с GT1749VC
Seat Leon 2.0TDI BMM с GT1749VC
Здравейте. Карам Seat Leon 2.0TDI BMM. Исках да сменя турбината, както и закупих GT1749VA от BKD, но не обърнах внимание, че GT1646V студената част е от дясно (ако го гледате пред двигателя). Та тази турбина, която съм закупил няма да стане, защото на никой майстор няма да му се занимава да обръща всички пътища наопаки. Въпросът ми е, ако сложа GT1749VC от 2.0 TDI BMN, дали ще стане, заедно с дюзи пак от 170кс. Искам и да го ремапна да стане около 200-210кс. Какво Ви е мнението за това и какви още компоненти е задължително да се добавят. Съединителят ми е чисто нов.
Re: Seat Leon 2.0TDI BMM с GT1749VC
Погледни темите за тунинг на 1,9тди и ще ти се изяснят малко нещата.
Като купи турбината не ти ли направи впечатление , че колекторите са различни ?
ДПФ на колата ли е ?
ДПФ на колата ли е ?
hvp800 написа:Погледни темите за тунинг на 1,9тди и ще ти се изяснят малко нещата.
ДПФ на колата ли е ?
ДПФ-ът го махнах, както и ЕГР клапана. Направи ми впечатление и заради това я продавам на ново. Който бърза и не разбира си пати. Ще погледна темите. Благодаря!!
Колектор от старите 1,9 ( делим ) и турбо от по-новите дизели и му преправяш геометрията. Това трябва да гледаш . Ако се оправяш с английския можеш да погледнеш и чуждите форуми за тди.
А как ще се оправяш с ГТП няма да те питам.
А как ще се оправяш с ГТП няма да те питам.