Не познавам никой в Ст. Загора с 1.8 Т, иначе няма да питам а направо ще пробвам.

п.п
Нядявам се скоро да има 1.8Т в редиците ни

driver написа:Интересно ми е някой знае ли какъв е резултата от този сблъсък?
Не познавам никой в Ст. Загора с 1.8 Т, иначе няма да питам а направо ще пробвам.![]()
п.п
Нядявам се скоро да има 1.8Т в редиците ни![]()
![]()
madcap написа:Хе, само да има време и ще дойдем да се накефим малко, иначе аз си мисля че в началото ABF ще тръгне по бързо но после турбото ще наделее
п.п. малее в старта 4-ката
emmko написа:dobrinb написа:Sir T написа:1.8T
Ето това е истината...
Единият от вас кара едната кола и няма впе4етления от другата,а другият нито едната...........това 6те кажа , неподценявайте ABF-а ,той се цепи яко във високите дори и сток и е по лек
Sir T написа:emmko написа:dobrinb написа:Sir T написа:1.8T
Ето това е истината...
Единият от вас кара едната кола и няма впе4етления от другата,а другият нито едната...........това 6те кажа , неподценявайте ABF-а ,той се цепи яко във високите дори и сток и е по лек
аз пък ще кажа, че нито един от двамата не познаваш достатъчно добре да знаеш кой какво е карал ..Добри ми е добър приятел и не мога да кажа какво му е минало през ръцете. Аз лично имах за първи път Golf III преди 11 години, за известно време ми минаха 2 ABF-а през гаража, затова мога твърдя, че 1.8Т е по-бърз. Може да е по-тежък, но е по-бърз било то с малко. Това, че 1.8Т е тромав на високи обороти е мръсна глупост, при положение, че и двата мотора си достигат максималните коне в разлика от 300 оборота и това се случва 500 или 800 оборота преди ограничителя.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта