Малки модификации.. ABF
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
Малки модификации.. ABF
Имате ли представа, ако сложа панелен филтър K&N и махна катализатора на сток ABF, какво ще постигна? Качествена разлика?? 

- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти пример за термо щит домашно производство много добро е не че щото аз съм го правилgrandvizitor написа:Проблема е как да го направя тоя термо щит, пък и има някъв датчик в началото на кутията който ако сложа конус трябва да изчезва. Как да се оправя с термо щита???

- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
grandvizitor написа:в момента ми махат катализатора.. дано не чупи глави щото имам още 2 гърнета след него..
П.С. слагат права тръба на негово място.
2-те гърнета в какво състояние са ? ако това преди задното е в състоянието (предполагаемото състояние на стария катализатор) просто няма смисъл от него .. по добре дай там някой лев и смени и него с някое по отпушено евентуално.. ако не искаш да бръмчи много ?
ако търсиш колектори мисля че приятел има 4-2-1 мога да те свържа с него .. не ми се вярва цената да е фрапантна а резултата е добър
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
grandvizitor написа:махнах катализатора, на негово място сложих права тръба, звука стана малко по-силен, но със сигурност не чупи глави, а разлика във вървенето като че ли има..
сложи сега и спортно филтърче... но според мен няма смисъл от конусен ... чак толкова голям дебит на въздуха не ти трябва но това си е мое мнение.. според мен конусните са читав вариянт за турбо мотори но както и да е .... пробвай с филтъра според мен си заслужава .. можеш и към колегата брезел за чип да се обърнеш.. разлика ще има и то не за много пари
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
сложи сега и спортно филтърче... но според мен няма смисъл от конусен ... чак толкова голям дебит на въздуха не ти трябва но това си е мое мнение.. според мен конусните са читав вариянт за турбо мотори но както и да е .... пробвай с филтъра според мен си заслужава .. можеш и към колегата брезел за чип да се обърнеш.. разлика ще има и то не за много пари
Днеска точно това мислех да напрвя - да сложа панелен K&N, но се замислих, щото не знам дали си заслужава понеже отстраняването на катализатора ми струваше 20лв., а панелния филтър е около 150, не че не искам да ги дам, напротив искам ама да знам че ще е качествена промяната, но щом има един полужителен глас от теб ЗА, май няма много да се замислям

П.С. Колкото за чипа, разбрах че трябва да сменям бензина (95), а това малко ме притеснява..

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
значи поне за бензина мога да кажа че "малко" съм по-компетентен
по добре никога не слагай 95..
просто не си заслужава
нека колегите с абф-и споделят каква е разликата между 95 и 98 от читава бензиностанция и дали си заслужава да слагаш 95
а чипа можеш да говориш с брезел .. но определено още от сега смени бензина.. купи читави свещи и кабели и си бонбон
по добре никога не слагай 95..

нека колегите с абф-и споделят каква е разликата между 95 и 98 от читава бензиностанция и дали си заслужава да слагаш 95
а чипа можеш да говориш с брезел .. но определено още от сега смени бензина.. купи читави свещи и кабели и си бонбон

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Моя АБФ (когато беше мой де)Vizor написа:значи поне за бензина мога да кажа че "малко" съм по-компетентен
по добре никога не слагай 95..просто не си заслужава