Та БРАВО момчета, продължавайте в същният дух! Успех!!!!

Kingpin написа:Искам да се опитам да изкажа огромното си душевно удовлетворение след вчерашното състезание по драг, причинено предимно от хората, направили 4те прекрасни коли !!!!!!!!!! Написах ви го и в един друг форум, но тука до колкото видях никой не се сеща да ви каже едно "евалла" поне....
Та БРАВО момчета, продължавайте в същният дух! Успех!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
r_tuning написа:rokoboy написа:Това си е темата за тунинг, а тази кола е пълен тунинг (и рААйсинггг), така че браво и от мен. Ама и шофьорът си го бива. Още един два старта и щеше да падне под 11, при положение че не е карал никога кола с турбо...
Бате ако беше бил Али щях да те нося на ръце по пистата , но малшансr_tuning написа:rokoboy написа:Това си е темата за тунинг, а тази кола е пълен тунинг (и рААйсинггг), така че браво и от мен. Ама и шофьорът си го бива. Още един два старта и щеше да падне под 11, при положение че не е карал никога кола с турбо...
11.63 без нитроVextor написа:Бате ако беше бил Али щях да те нося на ръце по пистата , но малшансr_tuning написа:rokoboy написа:Това си е темата за тунинг, а тази кола е пълен тунинг (и рААйсинггг), така че браво и от мен. Ама и шофьорът си го бива. Още един два старта и щеше да падне под 11, при положение че не е карал никога кола с турбо...Другият кръг ще го биеш ..
Много добре го кара ... Само да попитам какво беше най-доброто време което даде като цяло за тренировките и на състезанието и ползва ли ниторото ?
scirocco gt написа:11.63 без нитроVextor написа:Бате ако беше бил Али щях да те нося на ръце по пистата , но малшансr_tuning написа:rokoboy написа:Това си е темата за тунинг, а тази кола е пълен тунинг (и рААйсинггг), така че браво и от мен. Ама и шофьорът си го бива. Още един два старта и щеше да падне под 11, при положение че не е карал никога кола с турбо...Другият кръг ще го биеш ..
Много добре го кара ... Само да попитам какво беше най-доброто време което даде като цяло за тренировките и на състезанието и ползва ли ниторото ?
nando 16v написа:r_tuning написа:rokoboy написа:Това си е темата за тунинг, а тази кола е пълен тунинг (и рААйсинггг), така че браво и от мен. Ама и шофьорът си го бива. Още един два старта и щеше да падне под 11, при положение че не е карал никога кола с турбо...
И аз чух за доброто представяне на нашите момчета
Евала
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта