Спортно окачване
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Спортно окачване
Някаква информация? Решил съм да "смъкна малко" колата, че сега на джип прилича? Обаче съм неук на тази тема, само с амортисьори мога ли да мина, или и прожини трябва да сменя заедно с тях.........а само с прожини? Естествено и въпроса за парите не е последен, колко струват тей джаджи?
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
DragoCL написа:смени пружините само
Преди време на голфа бях сложил спортни пружини на обикновените амортисьори и след 2 седмици каране по родните ни пътища изтекаха маслата на амортисьорите. Главна причина за това беше, че при по-големи неравности стъблата на амортисьорите удряха в дъната и се скапаха за отрицателно време. Ако имаш некой лев си вземи газови /нормални/ с тях става. Ползвай търсачката, имаше тема точно по този въпрос.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Спортно окачване
ChampioN написа:Някаква информация? Решил съм да "смъкна малко" колата, че сега на джип прилича? Обаче съм неук на тази тема, само с амортисьори мога ли да мина, или и прожини трябва да сменя заедно с тях.........а само с прожини? Естествено и въпроса за парите не е последен, колко струват тей джаджи?
около 270-280лв са 4-бр пружини (40мм-пада)
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спортно окачване
gas написа:ChampioN написа:Някаква информация? Решил съм да "смъкна малко" колата, че сега на джип прилича? Обаче съм неук на тази тема, само с амортисьори мога ли да мина, или и прожини трябва да сменя заедно с тях.........а само с прожини? Естествено и въпроса за парите не е последен, колко струват тей джаджи?
около 270-280лв са 4-бр пружини (40мм-пада)
Много благодаря на всички за информацията, а последния въпрос ми е от коя фирма да си ги взема...........Д&Н предлагат ли?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако го смъкнеш с 40 или над 40 мм ще трябва да се пипа кормилната уредба, защото волана става много тежък и трудно се върти....
За БГ 40мм са твърде много, мене ако питаш, не повече от 20 до 30 МАКС.......
Аз пак съм пре....н щото карам синхро и освен coilover-и друга за мойта кола няма , а те падат на минимум 40мм.......
За БГ 40мм са твърде много, мене ако питаш, не повече от 20 до 30 МАКС.......
Аз пак съм пре....н щото карам синхро и освен coilover-и друга за мойта кола няма , а те падат на минимум 40мм.......