Въпрос за колектор 4-2-1 за Г2 1.6
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за колектор 4-2-1 за Г2 1.6
Искам да попитам по запознатите заслужава ли си да сложа такъв колектор.Имам го и е свален от 2000куб. 115к.с.Та въпроса ми е дали ще се поотпуши това малко двигателче и да тръгне малко по добре.Дали ще има някакви последствия за мотора чувал съм че изсушавал буталата.Не съм запознат със тия неща и за това търся помощ и съвет от вас.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на мен ми се измести въртящия момент приблизително 1000 оборота нагоре след смяната на колектор и генерация ..... забърза се доста до 160 но определено поумря в ниските за сметка на високите... максималната скорост обаче ми падна поради вече не подходящата скоростна кутия към така сетнатият двигател .... а може и да обедних сместа откъм бензин понеже по това време полишнах и разкарах некакви глупости дето немеца беше сложил да пречат на въздуха .... като цяло ако намалиш бекпрешъра по скоро очаквай негативен резултат ако не пипаш друго .......
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Сашо,за тоз колектор не мисля,че ще е загуба ако го сложиш.Предполагам изхода от главата и входа на колектора нямат кой знае каква разлика(най-много милиметър и нещо трябва да е)
Аз на твое място бих пробвал и не мисля че може да "съхнат бутала"или каквито и да е други карантии...но ако разликата в отворите е повече от това,може само да се гадае
Защо не пробваш и един вал от 1.8,разликата е доста голяма с 1.6...и вече имаш и кейхин да го храниш
Аз на твое място бих пробвал и не мисля че може да "съхнат бутала"или каквито и да е други карантии...но ако разликата в отворите е повече от това,може само да се гадае

Защо не пробваш и един вал от 1.8,разликата е доста голяма с 1.6...и вече имаш и кейхин да го храниш