Може въпроса да е много тъп, ама изобщо ме няма в тази материя:
та може ли да се сложи Турбо на 1.8RP? ако ДА;
Колко горе-долу може да е цената?
Къде може да се намери?
Какъв ще е ефекта за разхода, за мощност?
Турбо на 1.8RP - възможно ли е?????
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Турбо на 1.8RP - възможно ли е?????
Последна промяна от jettro на Вто 07 юни 2005 17:43, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Абе хора много сте ми интересни. Хем искате колата да е супер мощна хем да харчи стотинки. А да ама не, с трици мечки не се ловят. Който иска мощна кола трябва да е пределно наясно, че ще харчи много и това въобще не трябва да се поставя под въпрос. Ако някой се притеснява за разхода, въобще да не си прави илюзийте, че ще може да поддържа такава кола.
Сорръ ама нещо ме е напекло слънцето напоследък, а и този дъжд май зле действа на нервите...
Сорръ ама нещо ме е напекло слънцето напоследък, а и този дъжд май зле действа на нервите...
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Абе хора много сте ми интересни. Хем искате колата да е супер мощна хем да харчи стотинки. А да ама не, с трици мечки не се ловят. Който иска мощна кола трябва да е пределно наясно, че ще харчи много и това въобще не трябва да се поставя под въпрос. Ако някой се притеснява за разхода, въобще да не си прави илюзийте, че ще може да поддържа такава кола.
май много те е напекло, щото много палиш

Просто ме интересува какъв ще е ефекта, никаде не съм казал че искам да ми харчи 3/100 и да вдига 200 за 5сек.
Просто си говорихме с един приятел днес и реших да попитам, уточних че нищо не знам по въпроса, ако знаех за какво става въпрос нямаше да питам
аре стига толкова че и на мен тва слънце нещо............
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:niki127 написа:Може, ама струва бая и забравяш за газ. Brabus беше пуснал едно китче за PB мисла, че става и за моно 1.8, но си струва пари. Ипосле само >95
Не става за моноинжекция Само за Диджифант и то този на Г2, за Г3 е друг, а е и 2700$
аааааааааа, мнооу убава ценета бе, я да се изтрива темета, че след тази сума и се губи смисала нещо

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи или карборатори с турбо или Дигифант и после турбо.... на моно не става......
1. Турбо
2. изпуск. колектор
3. горивна помпа
4. blow off клапан
5. система за докарване и връщане на масло от турбото
6. намалена компресия на двигател (поне 9:1 -> възможно около 0.6 бар)
7. регулатор за налягане на бензин
8. дюзи с по голям дебит (310 сс са идеални)
9. интеркулер задълже !!!!
10. чип - много е важно как ще ти се направи, за тва по добре от вънка че тука още не могат да ги правят кат хората, а и ще е по евтин
11. изпускателната система трябва да се преработи цялата
12. мисли за окачване
13. мисли как ще спираш звера !!!!!
Без 11-13 ти излиза около 2300$ и прави от 115 на близо 210 коня!!!
1. Турбо
2. изпуск. колектор
3. горивна помпа
4. blow off клапан
5. система за докарване и връщане на масло от турбото
6. намалена компресия на двигател (поне 9:1 -> възможно около 0.6 бар)
7. регулатор за налягане на бензин
8. дюзи с по голям дебит (310 сс са идеални)
9. интеркулер задълже !!!!
10. чип - много е важно как ще ти се направи, за тва по добре от вънка че тука още не могат да ги правят кат хората, а и ще е по евтин
11. изпускателната система трябва да се преработи цялата
12. мисли за окачване
13. мисли как ще спираш звера !!!!!
Без 11-13 ти излиза около 2300$ и прави от 115 на близо 210 коня!!!
Мога да ти предложа нещо друго 160 коня за 1500лв, В ябланица се продава Корадо Г60 ударено купуваш го и слагаш мотора на твоята кола или оставяш твоя мотор и взимаш всичко друго от Г60-то инжекцията,комп.абе цялата инсталация общо взето + кутията съединителя и цялото окачване. Мисля че тия вариант е по евтин,ако те интересува мога да ти дам номера