Здравейте,
пасата е 1.8 ми и искам да попитам дали ще има някаква разлика в звука при положение че е моно инжекция,а ми се иска да си сложа но ако няма да има разлика няма смисъл за това да попитам по компетентните от мен колеги.Благодарско
Спортен филтър за пасат Б3
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:А използва ли търсачката преди да питаш![]()
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... B%F2%FA%F0
Колега а ти прочете ли мнениеята които са писани в онази тема,нищо конкретно за това си пуснах нова тема
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
dj_manekena написа:Теодор написа:А използва ли търсачката преди да питаш![]()
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... B%F2%FA%F0
Колега а ти прочете ли мнениеята които са писани в онази тема,нищо конкретно за това си пуснах нова тема
- Тук и 10 да пуснеш все тая В3 не е направена за такива спортни изгъзици особенно с 1.8л двг. Пусни в Тунинг раздела все ще имаш по-голям шанс за някой съвет.
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
Колега нищо не разбирам от тунинг но моята кола като я взех беше с нещо подобно - беше забичен някакъв конусен филтър но нямаше дупки по предния капак - незнам трябва ли да има или не - неразбирам..... но изкарах точно 3 дена така и си сложих оргиналния - добре че кутиятя я имах.Защото ме подлуди - особено от 3000 об нагоре почваше да пищи - все едно някой ти свири в ухото - пълен ужас!Изкормих го и настана тишина.Ако някъде го намеря нямам нищо против да ти го подаря - въпреки че още тогава го гледаха и май нищо не става от него... 

- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
MobilLife написа:Колега нищо не разбирам от тунинг но моята кола като я взех беше с нещо подобно - беше забичен някакъв конусен филтър но нямаше дупки по предния капак - незнам трябва ли да има или не - неразбирам..... но изкарах точно 3 дена така и си сложих оргиналния - добре че кутиятя я имах.Защото ме подлуди - особено от 3000 об нагоре почваше да пищи - все едно някой ти свири в ухото - пълен ужас!Изкормих го и настана тишина.Ако някъде го намеря нямам нищо против да ти го подаря - въпреки че още тогава го гледаха и май нищо не става от него...
Все пак ти благодаря
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Пич, ако искаш бегачка със убав звук - земи си некое голфе и го разкости подобаващо. нИдей мъчи убавия пастаро - това е кола, направена за ВОЗЕНЕ, а не за БЕГАНЕ и избиване на комплекси!!!
Ако искаш ЗВУК, просто си махни гърнетата. И спри да занимаваш форума с глупавите си идеи и комплексарщини!!!!
Вадиш страшна логика значи голфа е направен за "БЕГАНЕ" а пасата за "ВОЗЕНЕ" и за да си направиш някакаво подобрение по колата трябва да избиваш коплекси,+ това да виждаш някъде да пише че искам бегачка просто ми харесва звука и ако е възможно искам да го постигна тоя звук. Незнам увеличаш си броя на коментарите ли с тези изказвания, друг път може малко да поосмилиш преди да напишеш нещо.само си погледни правописа и стила на говорене и спираме да говориме.продължавай да даваш все така високо компетентни мнения
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател: