колеги много съм разочарован от тоя клип
http://vbox7.com/play:465004bc
релно ли е или не ?
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
релно ли е или не ?
Последна промяна от G3 на Вто 04 дек 2007 15:03, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:27, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ако голфчето е наред, няма да е такава разликата ... но нито се знае какво има по фАстрата, нито в какво състояние е голфа.
При тези дръпки идват разлики от много неща - приемерно от гориво, гуми, олекотяване - и това за сток коли говоря.
Виж в "Тунинг" има една тема на смолянските колеги - там разказват как 2 голфа, едини КР и един АБФ разцепват Астри
Обаче, честно казано, обратното явление е по-често срещано.
При тези дръпки идват разлики от много неща - приемерно от гориво, гуми, олекотяване - и това за сток коли говоря.
Виж в "Тунинг" има една тема на смолянските колеги - там разказват как 2 голфа, едини КР и един АБФ разцепват Астри

Обаче, честно казано, обратното явление е по-често срещано.
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Последна промяна от G3 на Съб 10 май 2008 23:41, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Четете,бре юнаци :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37746
Освен всичко останало,Астрата е по-лека ( то и заради това гният
).
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37746
Освен всичко останало,Астрата е по-лека ( то и заради това гният

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето част от отговора на въпроса защо принципно опеловите 16V двигатели са по-добри от тези на VW. Факт, за съжаление...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
FreeSoul написа:Защо се съди по единичен случай. Да не говорим че шофьори всякакви и мен да ме пуснат да играя ръгби и мен ще ме отнесат с 40+ метра. Важно задкормилното устройство и чак след това техн.част(говоря за сток)
Не е важно Никола, това е второто най-важно нещо! Аз лятото разцепих на 2 пъти на Живко Маздата(небесно синята) 2.0 8В 105 коня,ама докато той той и палеше джапанките на старта аз вече бях дръпнал 1 кола! Така че много е важно да и обереш съединитела на ръчна и да тръгнеш плавно без да хабиш мощност в "burning rubber"!
П.П

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
гледам, че става въпрос за Астра и няма как да не се намеся
знчи тази гледка от клипчето е напълно реална и много често пъти гледана.
от личния ми опит с АБФ мога да кажа, че от 6 или 7 АБФ-а с които съм се пускал, само 2 са ми направили впечателние
единия е на колегата Golf 3 1.8 (с по къси скорости), другия е смолянския АБФ олекотен до ламарини с сликове (поне това е видимо), като с първия се кантарим и може би съвсем малко в моя полза а втория ме размина 2 коли, като това е при положение, че астрата ми в момента НЕ ВЪРВИ така, както трябва да върви.
иначе с другите АБФ-и гледката на финала е от порядъка на 3 до 5 коли в полза на C20XE-то.
за смолянските голфове, че разцепвали астрите
айде питайте смолянчани какво им причинява една червенка астричка C20XE тамошна - аз ще ви кажа много безсънни нощи
ето тази
ако астрата е читва и върви колко си трябва да върви, АБФ няма как да е пред нея, доказано е хиляди пъти по гонките

знчи тази гледка от клипчето е напълно реална и много често пъти гледана.

от личния ми опит с АБФ мога да кажа, че от 6 или 7 АБФ-а с които съм се пускал, само 2 са ми направили впечателние
единия е на колегата Golf 3 1.8 (с по къси скорости), другия е смолянския АБФ олекотен до ламарини с сликове (поне това е видимо), като с първия се кантарим и може би съвсем малко в моя полза а втория ме размина 2 коли, като това е при положение, че астрата ми в момента НЕ ВЪРВИ така, както трябва да върви.
иначе с другите АБФ-и гледката на финала е от порядъка на 3 до 5 коли в полза на C20XE-то.
за смолянските голфове, че разцепвали астрите

ето тази

ако астрата е читва и върви колко си трябва да върви, АБФ няма как да е пред нея, доказано е хиляди пъти по гонките