Въпро са ми е какво ми е нужно освен самото турбо като консунативи?
Нещо по специално по двигателя ще трябва ли да се сменя? Става дума за двигател РП (в момента е с моно, но ако се наканя сигурно ще му сложа пълна инжекция) Казаха ми че ще трябва да сменям буталата ако ще надувам много турбото. Гледах из нета и там видях на едно място КР го надуват с 0.4 бар и гоп праят 190 коня. Сега започвам да се замислям ако ще се наложи много работи по РП'то да се сменят дали нема да мога да насадя един КР?
Турбо от дизел на бензин, какво ще трябва да се сменя?
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Приятел не се занимавай с глупости! Турбо на РП
,звучи като търбо на АБД,почти толкова смешно! Събери парички,издебни момента и му хакни един АБФ,КР,9А,квото ти изпадне на добра цена! А и да го турбинираш РП,до колкото си спомням имаше един колега от форума с бордо металик 3-ка която се продаваше преди време беше я турбинирал(АБС) мотора,не беше безкрайно очарован от ефекта! Ще налееш 1500 кинта в мотора(най-малко) и КР-овите пасати пак ще те отнасят като сляп делфин шамандура! 

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Турбо от дизел на бензин, какво ще трябва да се сменя?
Jako_ludiq написа:Въпро са ми е какво ми е нужно освен самото турбо като консунативи?
Турбото ти е последния проблем - вземи прочети малко из форума...има няколко много добри и подробни теми за турбиниране.....