Двигател 1.8 KR ; 2.0 ABF
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Двигател 1.8 KR ; 2.0 ABF
Искам да попитам дали някои от горе посочените двигатели може да се "инплантира" в VW Polo 6N. Някой може ли да го направи, колко пари ще струва. Имам възможност да взема един от тези мотори, със скоростна кутия към него и цялата електроника, но нямам идея дали ще се побере в Полото, и дали ще има нужда от много преправяне. Ако някой има желание да се пробва върху моята количка и мисли, че може да се направи нека сподели !
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Tatrata
joro_g400 написа:Колега даи да се чуем в Понеделник да доидеш да го видим.Но да знаеш че ще падне едно рязане и няма пьт назад
За път назад знам, че нетрябва и дума да става. Мотора не е купен и за това искам съвет кой да взема (за кой ще има по-малко рязане, трошене и..... по-малко проблеми). Нека имаме в предвид, че единият е от Golf 2, а дугият от Golf 3 !!
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tatrata написа:joro_g400 написа:Колега даи да се чуем в Понеделник да доидеш да го видим.Но да знаеш че ще падне едно рязане и няма пьт назад
За път назад знам, че нетрябва и дума да става. Мотора не е купен и за това искам съвет кой да взема (за кой ще има по-малко рязане, трошене и..... по-малко проблеми). Нека имаме в предвид, че единият е от Golf 2, а дугият от Golf 3 !!
АБФ Този мотор има потенцял за разте
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Двигател 1.8 KR ; 2.0 ABF
1.4 turbo . със вси4ките му джаджи дава около 170-180 коня ...................Tatrata написа:Искам да попитам дали някои от горе посочените двигатели може да се "инплантира" в VW Polo 6N. Някой може ли да го направи, колко пари ще струва. Имам възможност да взема един от тези мотори, със скоростна кутия към него и цялата електроника, но нямам идея дали ще се побере в Полото, и дали ще има нужда от много преправяне. Ако някой има желание да се пробва върху моята количка и мисли, че може да се направи нека сподели !
да не говорим за мотор със сменени бутала и биели с пове4е надув.........
Ли4ният ми съвет е да се замислиш сериозно за турбина и да не се прецакваш колата

- Tatrata
Re: Двигател 1.8 KR ; 2.0 ABF
Vextor написа:1.4 turbo . със вси4ките му джаджи дава около 170-180 коня ...................Tatrata написа:Искам да попитам дали някои от горе посочените двигатели може да се "инплантира" в VW Polo 6N. Някой може ли да го направи, колко пари ще струва. Имам възможност да взема един от тези мотори, със скоростна кутия към него и цялата електроника, но нямам идея дали ще се побере в Полото, и дали ще има нужда от много преправяне. Ако някой има желание да се пробва върху моята количка и мисли, че може да се направи нека сподели !
да не говорим за мотор със сменени бутала и биели с пове4е надув.........
Ли4ният ми съвет е да се замислиш сериозно за турбина и да не се прецакваш колата
Няма какво да и прецакам повече, ти поне знаеш

Смятам да я бъде таз кошница, но ще я почна до месец

- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
eто бе хора, първия половер, който излиза, след 96та...
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details