Спортни седалки
Спортни седалки
Колеги кажете от каде да си взема 2 спортни седалки тук във Варна ми искат за 1 брой Спарко Спринт 500 лв???
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Спортни седалки
ta6koo написа:Колеги кажете от каде да си взема 2 спортни седалки тук във Варна ми искат за 1 брой Спарко Спринт 500 лв???
Зависи точно какво искаш

оригиналните както вече си разбрал са скъпи но има и евтин вариант илиенските например ама не са много за препоръчване
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
gogata66 написа:колегата е прав по добре си вземи такива отколкото някакви ментета за по 200лв парчетоiurimil написа:Потърси от морга Рекаро на GTI 3-ka или 4-ка(претапициране ако е нужно) и ще си 10 пъти по-доволен освен ако не държиш на точковите колани.
Искаш да кажеш че гти 3кова седалка е по удобна (за спортна цел ) от корито било то и за 200лв ?

Re: Спортни седалки
ta6koo написа:Колеги кажете от каде да си взема 2 спортни седалки тук във Варна ми искат за 1 брой Спарко Спринт 500 лв???
Kъде ти предлагат седалка SPARCO SPRINT за 500лв./бр. ?????
Цената на този модел е 420лв.
------------------------------------
www.adventurecar.com
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
duff написа:iurimil написа:Потърси от морга Рекаро на GTI 3-ka или 4-ка(претапициране ако е нужно) и ще си 10 пъти по-доволен освен ако не държиш на точковите колани.
колеги някъде бях чел по форума че не пасват на шейните на 2-ката![]()
![]()
или не е истина
Тройковите седалки не пасват на шините на Голф 2 (разстоянието при Г3 е по-голямо) но могат да се преправят (един колега oт Хасково беше си сложил рекаро от Г3 на двойката http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e&CID=1391).

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
kikata написа:...абе не разбирам много затова да си питам!
Каква е ползата от тези спортни седалки(освен само за гъзария)при наличието на airbeg тип завеса т.е възглавницата е вградена в серийната седалка.Не ме разбирайте погрешно, на мен също ми харесват SPARCO.!
Другото което е - двойката няма airbeg в седалката, за да се взима под въпрос