заформи се спор ,коя кола е по-бърза на 400 метра.возих се на мерцедеса -136 коня 1994 г с газов инжекцион и се разочаровах от ускорението и -с тези коне би трябвало да е доста бързичка...голфа е сток стандартен 90 коня...тук не става въпрос коя вози по-добре и е по-хубава,а коя е по-бърза до 400 метра.пускам темата някой ако се е дърпал и карал такава кола да си каже мнението -да не ставаме за резил...
за успокоение на моралистите ще кажа,че теста ще се проведе на изключително слабо натоварен път....
ако не заключат темата-довечера ще кажа какъв е резултата...
голф 3 1.8 ABS срещу мерцедес C 200-ето и резултати
голф 3 1.8 ABS срещу мерцедес C 200-ето и резултати
Последна промяна от kiko на Сря 26 дек 2007 16:42, променено общо 1 път.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
такааа ето резултата и изводите: и наградата
-точно този мерцедес май не е много читав и собственика му вече се съмнява в здравината му;
- 3 гонки и в 3 -те голфа безапелацинно беше пред него
-при потегляне мерцедеса на 100-150 м изоставаше с по 15 метра и чак към края настигаше голфа.
-при скорост над 140 голфа се задъхва и мерцедеса го изпреварва ,но това извън теста
-размениха се задкормилните устройства -резултата е пак същия
-мерцедеса като се засили предварително и когато гонката почне от примерно 3-скорост нататък голфа няма шанс
-през цялото време мерца беше на газ-то иначе няма смисъл ,не сме толкова малоумни все пак ....но собственика прие облога в този вариант ...ако беше на бензин да не съм луд да се хвърлям -това за две съвсем различни коли
-точно този мерцедес май не е много читав и собственика му вече се съмнява в здравината му;
- 3 гонки и в 3 -те голфа безапелацинно беше пред него
-при потегляне мерцедеса на 100-150 м изоставаше с по 15 метра и чак към края настигаше голфа.
-при скорост над 140 голфа се задъхва и мерцедеса го изпреварва ,но това извън теста
-размениха се задкормилните устройства -резултата е пак същия
-мерцедеса като се засили предварително и когато гонката почне от примерно 3-скорост нататък голфа няма шанс
-през цялото време мерца беше на газ-то иначе няма смисъл ,не сме толкова малоумни все пак ....но собственика прие облога в този вариант ...ако беше на бензин да не съм луд да се хвърлям -това за две съвсем различни коли
Последна промяна от kiko на Сря 26 дек 2007 16:40, променено общо 1 път.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
сигурен съм ,че читав мерцедес ще разкаже играта на такъв голф.но в случая точно се издразних от собственика на мерца ,на който като му намекнахме ,че тази кола е бавна за конете си ,почна да сипе хули и обиди към ,,фолксвагините'' и към собствениците им -бъдещи и настоящи...та затова се запалих...аз лично не бих вложил в кола към 15 000 ,за да пада от престарели голфове с 50 коня по -слаби по каталог и 3 -4 пъти по-евтини...