Турбина IHI VF12
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Турбина IHI VF12
Предлагат ми една такава на добра цена. Може ли някой да даде акъл (от по акълестите ора тука) дали ще издържи на 0.6 на един КР ? или ще му дойде мъничка на машинката ? Ако да .. кажете да одя да я вземам че може и да не ме чакат мене..
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Така .. нарочно не взех в момента турбината колегата каза че ще ми я запази
тази вечер ще ми прати снимки на кулера .. и 2-те са подарък цени.. какво да ви говоря колегата е ебати пича..!!!!
турбината има само един дефект.. с вътрешен wastegate е и леко е пукната черупката откъм waste-то .. колегата каза че дълго време е карана така без проблеми. .не е пукната на шибано място.. може ли да се сложи 1-2 точки аргон там ? защото за цената си си заслужава.. не искам да я пиша щото ще ме биете що не съм я взел..
луфт има съвсем мъничък.. почти не се усещаше.. та общо взето други кусури няма..
кулера не е много голям но е на добра ценичка..
ще пратя снимки довечера да скивате за какво иде реч..
живи и здрави да се надяваме че до края на годината ще съм събрал всички необходими части 

турбината има само един дефект.. с вътрешен wastegate е и леко е пукната черупката откъм waste-то .. колегата каза че дълго време е карана така без проблеми. .не е пукната на шибано място.. може ли да се сложи 1-2 точки аргон там ? защото за цената си си заслужава.. не искам да я пиша щото ще ме биете що не съм я взел..
луфт има съвсем мъничък.. почти не се усещаше.. та общо взето други кусури няма..
кулера не е много голям но е на добра ценичка..
ще пратя снимки довечера да скивате за какво иде реч..

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Успех Визоре
Ще ми е нужен..
та .. някой ще каже ли за заварката.. не е много цепнатината точно към частта за wastegate-а ? дали ще издържи заварката.. то ще е да покрие леко поне цепнатината .. нищо сложно няма да е толкова..
ако има някой идея да казва.. аз турбината съм я купил вече един вид.. на колегата му каазх че 100% я взимам и няма да се отметна от думите си.. чакам тази вечер снимките на кулера
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Визоре я дай неколко снимки на турбината да виим за ко иде реч тая пукнатина.
я кажи за какво иде дума тоя вакуум клапан. щото имам аз ена турбина (тя нее мноо читава ма просро съм фен и си я пазя като макет) та тя е с вътрешен гейт и до колкото знам гейта трябва да е затворен и налягане от всм. колектор да го отваря на определено налягане(в зависимост от това дали ше е с калибрована пружина или ше е с мека пружина и кранче за регулиране на налягането).
а при мойта гейта е постоянно отворен и кат го натисна да затвори и си сложа приста на дупчицата за маркучлето на гейта и си остава така семек е на вакуум . ма как действа тогава??

kam_tod написа:Вътрешния и без това не можеш да го управляваш прецизно, ако е на вакуум клапан.
..
я кажи за какво иде дума тоя вакуум клапан. щото имам аз ена турбина (тя нее мноо читава ма просро съм фен и си я пазя като макет) та тя е с вътрешен гейт и до колкото знам гейта трябва да е затворен и налягане от всм. колектор да го отваря на определено налягане(в зависимост от това дали ше е с калибрована пружина или ше е с мека пружина и кранче за регулиране на налягането).
а при мойта гейта е постоянно отворен и кат го натисна да затвори и си сложа приста на дупчицата за маркучлето на гейта и си остава така семек е на вакуум . ма как действа тогава??