Въпрос имам към всички тунери:
възможно ли е да се сложи на Голф 2 двигател от Ауди S3 заедно със скоростната кутия?
Баща ми ми подари един голф 2gti и ми каза , че може да се опита, но не бил сигурен дали коша на колата ще е достатъчно голям, а аз се чудя и дали може да се напасне цялата електроника от аудито към кабелите на голфа.
а и един мой приятел ми каза че няма да мога да регистрирам колата с друг двигател.
Смяна на двигател
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
stato написа:аз затова и тук писах моя въпрос, защото това ще си е тунинговане.
ама къде да го правя тоя технотест после
Той Голфа нали си е на твое име закакво ще го оправяш в Кат?Да плащаш луди данъци и застраховки ли?По новите правила ако не се сменя регистрационния номер колата не ходи в Кат!
Не е законно ама за мен е напълно безмислено!
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Всичко става!
Цялата "електроника" от Аудито ти трябва. Няма нищо съвместимо с тази на Г2. Трябва ти таблото от Аудито, трябват и предни спирачки не по-малки от 280 мм (от Голф G60), трябва ти спортно стегнато окачване, трябва ти нова генерация, трябва ти мерак и пари, защото разни дребни неща накрая така надуват сметката, че ....

Цялата "електроника" от Аудито ти трябва. Няма нищо съвместимо с тази на Г2. Трябва ти таблото от Аудито, трябват и предни спирачки не по-малки от 280 мм (от Голф G60), трябва ти спортно стегнато окачване, трябва ти нова генерация, трябва ти мерак и пари, защото разни дребни неща накрая така надуват сметката, че ....

знам че аудито е 2003 година.доста е потрощено, но двигателя и скоростите са ок.
не може ли да вкарам цялата кола за резервни части-защо да се вади двигател, че и бутала..
за спирачки ми дават идея да сложа Брембо 305х28 за Голф2.
ама не се ли променя всичко по спирачките като се смени зацепването между скоростната кутия и дисковете
не може ли да вкарам цялата кола за резервни части-защо да се вади двигател, че и бутала..

за спирачки ми дават идея да сложа Брембо 305х28 за Голф2.
ама не се ли променя всичко по спирачките като се смени зацепването между скоростната кутия и дисковете