Всмукателни колектори 16в?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Всмукателни колектори 16в?

Мнениеот didkoltd » Нед 27 яну 2008 16:51

Интересува ме може ли по нещо да се разпознаят смукателните колектори на КР,ПЛ и 9А?В смисъл докато са на колата?Има ли някакви характерни белези по които се прави разликата?
mod edit: vasstop

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Нед 27 яну 2008 17:29

По размера на рънерите.Пленума и той е различен.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Re: Смукателни колектори 16в?

Мнениеот rusiq_24 » Нед 27 яну 2008 17:59

didkoltd написа:Интересува ме може ли по нещо да се разпознаят смукателните колектори на КР,ПЛ и 9А?В смисъл докато са на колата?Има ли някакви характерни белези по които се прави разликата?
Различават се перфектно.На КРа са най големи и още като се видят изглеждат доста масивни и имат леко стеснение около лулите на свещите :wink:

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Re: Смукателни колектори 16в?

Мнениеот didkoltd » Пон 28 яну 2008 10:18

rusiq_24 написа:
didkoltd написа:Интересува ме може ли по нещо да се разпознаят смукателните колектори на КР,ПЛ и 9А?В смисъл докато са на колата?Има ли някакви характерни белези по които се прави разликата?
Различават се перфектно.На КРа са най големи и още като се видят изглеждат доста масивни и имат леко стеснение около лулите на свещите :wink:

Именно това стеснение ми е направило впечатление исках да знам за кой мотор е характерно,вече разбрах мерси колега! :wink:

Върни се в “Силов тунинг”