Здравейте на всички искам да попитам от каде мога да си намера такава генерация за голфа ми (голф 2 1.8Пб).
http://www.supersprint.it/prodotti/882201.jpg
"Един въпрос"? тука всички са с поне по един въпрос! mod edit: vaskoto1
генерация за голф 2 1.8Пб
- anio-1.8-KR
- Автомобил:
- Двигател:
- anio-1.8-KR
- Автомобил:
- Двигател:
:
Ок колеги мерси ще се свържа да видим какво ще измислим 

- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
колега, ефект има естествено, аз за това не споря, но дали максималния, и дали са както трябва направени... не се заяждам, а давам инфо за хората, които не знаят
като е гарга, да е рошава, нали така колеги
ако някой сам си прави такива колектори или според ограничени финанси приема генерацията с някои косури - ОК, но да дадеш сума ти пари и да ти пробутат нещо, което е направено основно да изглежда и бръмчи добре, не мисля че ще си много доволен. пътят на изгорелите газове и от 4-те цилиндъра трябва да е ендакъв
при високи обороти от резонансните процеси и скоростта на изгорелите газове в генерацията разлики от няколко милиметра предполагам знаеш какво значение имат - от ефект става дефект
като е гарга, да е рошава, нали така колеги

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stancorotax написа:колега, ефект има естествено, аз за това не споря, но дали максималния, и дали са както трябва направени... не се заяждам, а давам инфо за хората, които не знаят
като е гарга, да е рошава, нали така колегиако някой сам си прави такива колектори или според ограничени финанси приема генерацията с някои косури - ОК, но да дадеш сума ти пари и да ти пробутат нещо, което е направено основно да изглежда и бръмчи добре, не мисля че ще си много доволен......
Искаш да кажеш, че инженерите от Supersprint нищо не разбират и преди да почнат да правят колектори е трябвало да се допитат до теб ли...

- anio-1.8-KR
- Автомобил:
- Двигател:
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
колега, искаш ли да сравнвиш 'инженерите' от суперспринт с Инженерите от формула 1? или те тия от суперспринта са по-добри хах
ами то що въобще има генерация??? нали най-малко съпротивление на изгорелите газове би било директно да си излизат от главата
и да, достатъчно съм се занимавал с резонанси, но това е друга тема...
както и да е, аз поне зная че нищо не зная
ами то що въобще има генерация??? нали най-малко съпротивление на изгорелите газове би било директно да си излизат от главата
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stancorotax написа:колега, искаш ли да сравнвиш 'инженерите' от суперспринт с Инженерите от формула 1? или те тия от суперспринта са по-добри хах
Директно като си излизат от главата губиш тяга, маторя не може да работи като хората и е голяма вероятността да изгориш клапан! Всичко се смята, дължини, диаметри, в зависимост какви са предназначенията на мотора! Във формула едно ако мислиш, че си излизат директно от главата, жетоко се лъжеш!
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател: