Ъпгрейд от 1.6 (АЕА) -> 1.8 (АBS)+някоя доработка
Ъпгрейд от 1.6 (АЕА) -> 1.8 (АBS)+някоя доработка
Колата е Голф 3 с двигател 1.6 (АЕА). Също така имам двигател 1.8 (АBS) със сите шукарий около него (демек, всичко което е в коша на колата). Какво трябва да взема от АБС и какво мога да ползвам от АЕА-то? Приемам всякакви съвети и идеи?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:визоре ...виждал ли си АЕА ..хахах ..... а като видиш си го проедстави с крска инжекция![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имах в предвид друго...
1-во не на аеа да слага кр-ска
2-ро изобщо да не се занимават с тоя абс двигател.. макар че е кучи марка
3-то виждал съм го .. и нещо не ме кефи

според мен .. от мъртвец да направиш мъртвец няма смисъл много.. е глеей го тйан.. тва венто така и не тръгна

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Визоре, как кво гони с тея резултати, 1,6 75 коня и 1,8 90 коня, 15 коня отгоре, плюс 40НМ въртящ момент, какво може да гони! 1,8 Моно-то си върви прилично, ся на келешлъци кат нас може да не ни кефи много много, но си върви доста прилично за всекидневен кенеф, така, че щшом им всичко от АБС човека, да си го шляпва и това е! Мех инж. не става, глави, колектори, разпределители ... а и по-добре ел. инжекция, по-икономична за всекидневие и по-прецизна за настройка!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
K_Power написа:...за всекидневен кенеф...!
е аджаба за това става дума
имах в предвид защо по добре не вземе примерно от пб глава.. буталца или там каквото му трябва ако иска да го съживи доволо .. това имах в предвид..
щото примерно nii има френд дето у гаража му седи един ууубаф уубаф г60 без компресор и с тук таме нещо за смяна и му иска до колкото знам 400лв нещо от типа...
другото което е примерно голфа е луд продаваше двигателя ... за 1000лв . поне знаем какъв му е двигателя

това имах в предвид

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз го разбрах човека, че иска да изкубе 1,6-та и да набие 1,8 маторя!
Сори за офф-а, ама тея нещастниците в тея данъчни се осират с шибаните данъци деа, не мое на 115 коня кола 1995година данъка да й е към 150лв ... деееба и идиотите, хубаво, че моя е регистриран като 70коня в данъчното и данъка му е 21лв!
Сори за офф-а, ама тея нещастниците в тея данъчни се осират с шибаните данъци деа, не мое на 115 коня кола 1995година данъка да й е към 150лв ... деееба и идиотите, хубаво, че моя е регистриран като 70коня в данъчното и данъка му е 21лв!