Здравейте!
Нов съм във форума, може би има писано по моя въпрос, но не намерих с търсачката!
Въпроса ми е следния: какво трябва да направя, за да засиля ПЛ двигател (129 к.с.), не искам да слагам турбо, искам да го запазя атмосферен. Четох за валове, горивни системи и т.н., но не се отнасяха темите за моя двигател.
Благодаря предварително!
Засилване на PL двигател
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 1.8 написа:cupofcoffee написа:Добре де, покажи ми тема, дето за ПЛ да са написали какво се прави. Аз не намерих.
Колега прави се следното пиша ти го черно на бяло като за луд:
валове800
колектор600
електроника+мап 1500
сгъстяване
дросели700
бутала700
колянов вал1000
лек маховик 500
Да продължавам ли?
аз мога да продължа

3000лв и колата е друга!!!!! В смисъл като вървене...... и това са само части БЕЗ ТРУД!!!!
половината от изброените неща горе са ПРО спорт.... и те повличат сами по себе си ОЩЕ мнооооооооооого пари! а и цените не са актуални....
аз не вярвам да искаш да вложиш 20000лв в атмосферка и да се появи турбо кола да 10000лв и да те направи смешен

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Дал съм цените леко нагоре нарочно
А иначе за 3000 не знам колко ще е друга бобка не вярвам да го оправят мисля че минимума за добра промяна е 4500 без окачване и спирачки......Но не знам ти си майстора.Аз вече съм претръпнал на тема як атмосферен тунунг мисля да си взема чипче, филтър и най много колектор, и като сабера пари пак да я оставя при всеизвестния тунер да я напрай 350коня на гумите и да не се занимавам с смешни атмосферки повече..... 

СПАМ
Моя тип каране и мястото на което карам е за атмосфека!!!!
С 3000лв в части му гарантирам 130кс на колела!!!!! като в момента е не повече от 100!!!!
въпроса е той да реши какво иска от колата и за какво ще я ползва!!!!
иначе си прав.... с турбо ефекта е поразителен и то за почти същите пари... цените за турбо конверсия започват от 10000лв и нямат крайна цена

Моя тип каране и мястото на което карам е за атмосфека!!!!
С 3000лв в части му гарантирам 130кс на колела!!!!! като в момента е не повече от 100!!!!
въпроса е той да реши какво иска от колата и за какво ще я ползва!!!!
иначе си прав.... с турбо ефекта е поразителен и то за почти същите пари... цените за турбо конверсия започват от 10000лв и нямат крайна цена