Значи продаваме това за 168 лева => http://images.toolstop.co.uk/product/8d ... a1e69e.jpg
Ако това през един инвертор се върже на входящия колектор, дали няма да има пауър отгоре?
Тази машинария има един блоу офф който работи при запушен изход (запушваш отвора отпреде, и не надува, ами го изхвърля отстрани. )
Има логика, но дали ще има резултат? Чакам мнения ....
въздуходувка = чарджър
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: въздуходувка = чарджър
Тоест искаш да вържеш това към всмукателните колектори, за да вкарва повече въздух ли

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
OMFG!
(оу май фуцкин' годнес!)
Продължавай, интересно е развитието на "мисълта" за бюджетен "сюпа-чааджъ"...
Един лек наклон на "мислата" в бъдещето: кое ще смета/рулира сместа у маторо (въздух/дзинбин)?
Може би това?
(оу май фуцкин' годнес!)

Един лек наклон на "мислата" в бъдещето: кое ще смета/рулира сместа у маторо (въздух/дзинбин)?
Може би това?
- freestyler911
ChimeyJimmey написа:OMFG!
(оу май фуцкин' годнес!)
Може би това?
Задволанното устройство ще обогати сместа, или по точно , това дето ти си дал на картинката

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
това едни пичове мисля, че по щатите доста нагледно го показаха и работи.
колата е качена на дино, мерат я и след това единия забива дудука на това чудо в маркуча на всмукателния колектор, резултата беше повишаване на мощността.
Като те ползваха моторна духачка.
колата е качена на дино, мерат я и след това единия забива дудука на това чудо в маркуча на всмукателния колектор, резултата беше повишаване на мощността.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Имаше мисля нек'ви теми за ел.-турбо... Ама това не е ли по-скоро за "направи си сам"???
А за 168 лв. можеш да направиш колата ти да върви по-добре по много по-лесни и изпитани начини.
- freestyler911
doc_j написа::screwy
Имаше мисля нек'ви теми за ел.-турбо... Ама това не е ли по-скоро за "направи си сам"???
А за 168 лв. можеш да направиш колата ти да върви по-добре по много по-лесни и изпитани начини.
Като например? Без да променяш нищо, сток ?
- freestyler911
racing_team_vidin написа:това едни пичове мисля, че по щатите доста нагледно го показаха и работи.
То е ясно че ефект ще има, но "духачката" от къде взима захранване, от инвертор и от акумулатора? Или от външен източник?
Мене ме грабна тоя метод понеже самата въздуходувка е 1000 вата, "духа" яко! Турбинката е лята алуминиева и е на лагери и е с 2 години гаранция, и части има. .. Има само един блоу офф дето тряа се махне или да се доработи да може да ми надува колкото му кажа. А аз инсталацията ще си я пипна така че , когато кажа с бутон от купето "духачката" ще хадува , и ще надува на колкото съм я настроил. и ще надува директно в колектора, като към самата системка , ще има и 1 литър кислородна бутилка (цена около 2,80), която също ще "обогатява" въздуха до определена степен... колкото съм си пуснал от кранчето. ...
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
А дали има логика, да поизчетеш малко по темата и после да пишеш? Мисля, че има, а дали ще стане, зависи от теб.
В крайна сметка, ако не искаме "голфаджия" да се приема за диагноза, би трябвало и малко да се постараем по въпроса.
В крайна сметка, ако не искаме "голфаджия" да се приема за диагноза, би трябвало и малко да се постараем по въпроса.