Хонда 1.4 срещу Голф3 ГТИ - потресен съм от резултата....
Хонда 1.4 срещу Голф3 ГТИ - потресен съм от резултата....
Значи колеги едно приятелче наскоро си купи Хонда Сивик 97година 1.4 мотор уж е 75 коня. Аз карам Голф 3 2.0 115 коня и се пуснахме няколко пъти. Първите 2 пъти ме би с по 1 предница, след това един друг приятел (също голфаджия) се качи на мойта кола, като по-опитен от мен, ама Хондичката пак би и даже започна да ни дразни че не я е карал на 100%... ии затова се пуснахме пак и тоя път ме отнесе с кола и половина. След това се пусна срещу другия голфаджия (1.8 90коня пак тройка) и го би с две коли някъде, а по нея е пипано малко. Кви са тия Хонди ?
Ами на бензин 98, а и да ти кажа не е от наще коли, защото се пусна с няколко бавареца 1.6 , 1.8 и 1,8ис и ги би и тях. 1.8ис-а го би веднъж, но резултата е 3 на 1 за хондата.
Приятелчето я купи наскоро и не е правил нищо по нея (по негови думи) освен 4е и сложи спортна генерация и смени консумативите

Ами 1.8 115 коня ги бия, 1.8ис не. Абе не е от моита кола ии не е 1.6, проверено е. Само незнам дали е 75 коня както казва или е 90, но в талона пише 75 и в немския талон пак пише толкова, в смисъл 50 и няколко киловата пише. Прави си някакви клипчета от 0-100 и ги прави за 8-9 секунди. Незнам кви са тия хонди. Почвам да се дразня вече от тях
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти: