Въпрос за Поло 1,6 АЕА

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
theevilsite
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за Поло 1,6 АЕА

Мнениеот theevilsite » Чет 17 апр 2008 11:01

Здравейте колеги.
Искам да попитам как мога да вдигна малко мощността на половера.
1. Ще си сложа спортен филтър.(и тук само да попитам има ли такъв обръч а не конус и горе долу колко паре е такъв )
2. И ремусче мисля да си поръчам.
3. Казаха ми да си олекотя маховика.(как става това и кой го прави щото си нямам на идея.)
4. Също така прочетах няколко теми за "обрязване на таралежа".Как точно става.И дали е полезно това за самия автомобил, да не би пък да му прееб*ме нещо.

Като че ли за сега ще е само това. Искам и чип да сложа ама там вече много пари ще дойдат и ще бъде по нататък. Целта общо взето е искам така да го направя не да бъде кои знае колко мощна но да има по-добра реакция и по-добро ускорение.

Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Чет 17 апр 2008 11:53

Има кръгли филтри, ама на моното май добре се отразява кит-а на JR от хедауто, дето е с една тръба и отвежда филтъра в калника...като омотаеш тръбата с термо лента и става идеално...режи таралежа ама остави средните бодли, изрежи само външните до долу и част от средните евентуално. Маховика също ще помогне, ама незнам кой ще ти го направи като хората...

speedfreak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот speedfreak » Пет 25 апр 2008 17:04

да се намеся и аз, искам да питам колко пари е спортния филтър като кит (конусовидния на JR)?? и аз имам подобни идеи..

Върни се в “Силов тунинг”