въпрос относно престъргване маховик.
въпрос относно престъргване маховик.
има ли смисал от престъргване на заводския маховик на 1.8Т. леко е набразден и има 2-3 черти по него. ръбче има малко около 1мм. съединителя е спек стейдж 2 с притискател.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно никакъв смисъл ако до сега този съединтел е карал с този маховик. Все пак каква е причината да сваляш съединителя...проблем в скоростите или съединителя
Ако качваш нов Спек съединител и притискател на стар маховик...по-добре си смени маховика и лагер помпата за да си сигурен, че си направил всичко както трябва. Маховика е с демпфери и с течение на километрите ну се е*ава мамата.
РАСО

Ако качваш нов Спек съединител и притискател на стар маховик...по-добре си смени маховика и лагер помпата за да си сигурен, че си направил всичко както трябва. Маховика е с демпфери и с течение на километрите ну се е*ава мамата.
РАСО
в съединителя е. много глупаво постъпих. превъртя ми и зи взех нов заводски, които веднага почна да върти и после в проспеед имаха спек и го взех. но маховика беше наяден и сега(след като съм сложил спек-а) пак изпуска. и не знам какво да го правя. каза ми един маистор(на приятелка баща и) от един от нашите състезатели екипи след като я кара,че ако е здрав денфера можело само да се престърже. но само свалянето е 180лв и се чуда дали да не взема маховик и толкова. а дали на тоя спек с които съм сега съм му видял сметката? маи ще трябва нов съединител(само диск) с маховик.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вземи си нов маховик с демпфери и слагаи Спек-а. За Спек-а някой трябваше да ти каже като го взимаш, че след монтаж има време за адаптация и нетрябва да му даваш зор, но явно са си го спестили. Покарай 200-300км нормално без излишни глупости и всичко ще си дойде на мястото. Като сменяш..смени и лагер помпата да не се видиш пак в прилючение.
РАСО
РАСО