Тунинг за Голф 3

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила

[b]Харесвате ли този Голф 3?[/b]

Да
53
84%
Не
10
16%

Общо гласове: 63
Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ре

Мнениеот gas » Пет 30 сеп 2005 15:05

SkyWalker написа:А задницата с двата ауспуха как е?
Ако и на други им харесва може да се уговорим да я поръчаме и да си я размножим! Аз лично бих участвал с 50% от цената, която е към 250 евро!!!

момци,няма ли да се научите че тунинга на един автомобил съвсем не е накичване с брони(с по 20 дупки),разни мрежички,кристалчета и какви ли не глупости и безвкусици :( остава сега да почнете и да си ги пройзвеждате сами и вече ще ви призная за напълно загубени-честно :D зимата може да ви наемат от общината да чистите снега по улиците :D сори ама като гледам как си скапвате колите,все едно си намирате парите по земята :D не се здържах :?

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пет 30 сеп 2005 15:47

на едни им харесва на други не въпрос на личен вкус,така наречените наточени голфове привличат окото повече отколкото базовия модел :wink:

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пет 30 сеп 2005 16:13

zemon_Golf3_C4711PB написа:на едни им харесва на други не въпрос на личен вкус,така наречените наточени голфове привличат окото повече отколкото базовия модел :wink:

мисълта ми е че "наточването" на един голф може да бъде каде-каде по компетентно,необходими са познания :D не всички части за вторично вграждане са с необходимото качество,трябва да можеш да ги разграничаваш преди да се захванеш :D едни стават и седят добре,други придават обратен ефект и загрозяват колата.още повече всяка кола има различна търпимост на преправяне, има няква граница,неможе да трупаш като луд и да викаш после -леле страшна е, :lol:занимавам се с автотунинг от повече време от колкото предполагаш и те съветвам да подбираш хората на които доверяваш репаратурата на колата си, малко хора правещи тунинг в софия се справят,и това не са тези които се бият в гърдите и се хвалят че са много на ясно

Последна промяна от gas на Пет 30 сеп 2005 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ре

Мнениеот SkyWalker » Пет 30 сеп 2005 22:44

gas написа:
SkyWalker написа:А задницата с двата ауспуха как е?
Ако и на други им харесва може да се уговорим да я поръчаме и да си я размножим! Аз лично бих участвал с 50% от цената, която е към 250 евро!!!

момци,няма ли да се научите че тунинга на един автомобил съвсем не е накичване с брони(с по 20 дупки),разни мрежички,кристалчета и какви ли не глупости и безвкусици :( остава сега да почнете и да си ги пройзвеждате сами и вече ще ви призная за напълно загубени-честно :D зимата може да ви наемат от общината да чистите снега по улиците :D сори ама като гледам как си скапвате колите,все едно си намирате парите по земята :D не се здържах :?

Не е лошо и всеки да има право на вкус, а?
Оптичният тунинг как се прави според теб? А въпросният Голф е печелил няколко международни и дости престижни тунинг фестивали!

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 04 окт 2005 10:34

Повече ми харесва другия-Golf 3-GTi5 look,а пък този също щеше да ми хареса много ако не беше тази вежда над фаровете.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Вто 11 окт 2005 13:11

Лайсната над фаровете на мен пък ми харесва... изглежда си добре! Даже се чудя дали и аз да не сложа такава лайсна. Между другото, тя част от бронята ли е според вас? Колко струва (видях мнения за цяла броня, за лайсна само - не)? Има ли ги тия при Dosy? :wink:

Върни се в “Оптичен тунинг”