Барче зад ръчната спирачка

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Сря 22 дек 2004 23:36

аз си сложих подлакътник(Венто).Купих си го от руския пазар за 20лв - много е хубав - има си капак който като го вдигнеш можеш да си слагаш предмети разни.Значи Венто и голф3 имат разли4ни окомплективки бар4ета при ръчната.Едната е е равна - от скоростите до пепелника отзад, втората е като моята - където свършва ръ4ната се издига назад, а третата май луксозната май има нещо като подлакътник или капак дето като го вдигнеш да си слагаш вещи.Погледнете в Етка-та - там ги има и трите версии.Та как е работата - подлакътника върви с едни ламарини дето трябва да дуп4иш някъде под пластмасовото бар4е и да го захванеш но на мен не ми се щеше да пробивам и решението си доиде от само себе си.Махнах ламарините и просто сложих две самозалепващи ленти върху бар4ето зад ръ4ната , поставих върху него подлакътника и СТАНА АБСОЛЮТНО то4но на висо4ина.Съквартиранта ми си взе също такъв но той е с пасат Б3 и при него това бар4е е равно и трябваше да дуп4и по или под бар4ето за да хване подлакътника с ламарините щото идваше ниско ако се сложи директно и тои се отказа и мисля че сега си му седи ей така в кутията подлакътника.Така че който е като с моята версия - с издигнато бар4е а пове4ето са такива мисля става безпроблемно.Нямам фото да направя снимки :( хубавото на този подлакътник е 4е е с равен под и много стабилно залепва докато тези който ги гледах в автомания не са то4но равни долу и не става със залепване.Аз така го реших - много елегантно стана.
:)

Потребителски аватар
bronzito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bronzito » Пон 18 фев 2008 18:40

колега този подлакътник ще стане ли на голф 3 двуврат и ако става да се разберем нещо за този които не ползвате

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 18 фев 2008 19:30

абе аз омам един подлакътник за голф 3 ма той е повече за лявата седалка демек на нея се закрапя по някакъв начин.и само шофера може да го ползва.дига се нагоре и има капак а вътр има място за очила телфон ,абе бая място има.ма незнам как се слага.май си има болтове по седалката някъде

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 19 фев 2008 6:50

Ето Ви малко инфо :wink:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%ED%E8%EA

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... A&start=45

и накрая ето го и подлакътника :D

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2%ED%E8%EA

Успех

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 03 мар 2008 21:55

връщам стара тема ама вчера се обурудвах(аз си го имах ама вчера си го монтирах).ето малко снимки:
ето мястото на което се монтира-
Изображение
Изображение
очертаните места (това са щипките на мястото на които на седалката се захваща подлакътника)се птстранява за да пасне пластмасата
Изображение

Изображение
само това пише на аксесоара
Изображение
ето и ка стой в колата(ластика е защото е счупена закопчалката на капака и кат се дигне се отваря)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и тука и бижуто в колата(малко моделче на голф3 много му се радват хората)
Изображение

иначе е много добно нещо.направо му се кефя яко.особено в комбинация с автоматичната кутия на голфа напрао супер

Върни се в “Оптичен тунинг”