Пребоядисване на калник и две врати - въпрос.
- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Пребоядисване на калник и две врати - въпрос.
Въпроса ми е към тези, които са го правили и знаят колко материал е нужен за пребоядисване на преден ляв калник и двете леви врати на Б5. Марки бои ала бала горе долу съм се ориентирал, но не знам още цени и количество боя, което ще е нужно за тези 3 елемента. Също да питам, когато е една драскотина през тези 3 елемента непременно целите ли се пребоядисват или може само частта от тях която е надраскана по някакъв начин да се мине с нова боя - металик. Аз лично като се замисля не съм привърженик на частичното пребоядисване заради евентуална очевидна разлика в нюансите, но ако целите 3 елемента излизат множко като цена ще мисля. Та искам да разбера за калник и две врати колко материал и пари са нужни. Благодаря на всички, които пишат мнения предварително.
- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Пребоядисване на калник и две врати - въпрос.
Мдаа понякога търсачката е много капризна откъм комбинация на думи. Намерих темите, които най-вероятно някой щеше да ми постне
и събрах горе долу информация на къде отиват нещата. Хляб и сол известно време.

Ми значи ако е цялостно пребоядисване на тези 3 детайла ще ти утиде от 350 до 400 гр. боя но зависи и от бояджията; но зависи и от драскотината която е -защото колата може да се пастира и драскотината да изчезне и също да ти излезне по-евтино разбира се ; а за парите пак зависи от майстора на каква тарифа работи 

Колега ако ще ходиш на майстор си приготви по 100-150лв на елемент