16ки или 17ки Голф 3 АБС

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Вто 29 яну 2008 17:54

няма проблем да сложиш каквито джанти пожелаеш,във вървенето ще се усети със сигурност но не е толкова страшно,добрата визия компенсира :lol: харесай си модел и напиши тук параметрите на джантата,за да ти кажем дали ще станат,провери 'инчовете' и 'ЕТ-то'.

Последна промяна от gas на Вто 29 яну 2008 18:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 29 яну 2008 18:02

Wotan написа:Нз само ДВГ-то как ще е все пак е АБС.. 90кончета има само един филтър дето сум слагал конусен и сум махнал катализатора наи много да е 92-3 кончета а пак тия 17ки квито и да са няма да са като сега6ните ми 14ки като тегло... нз кажете какво мислите за това ...

интересен въпрос те мъчи.... никога не съм си мислил по тая тема mhihi
gas ти е дал отговор на въпроса ти :wink:

Потребителски аватар
Wotan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wotan » Вто 29 яну 2008 19:00

колеги вижте тук http://www.atu.de/pages/shop/fbs/kfz-auswahl.html там има калкулатор за джанти и много модели и доставката не е скъпа..... от там могат да ми донесат даже без пари само си плащам джантите но сега вече не мога си избера :(

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Чет 31 яну 2008 3:23

Wotan написа:колеги вижте тук http://www.atu.de/pages/shop/fbs/kfz-auswahl.html там има калкулатор за джанти и много модели и доставката не е скъпа..... от там могат да ми донесат даже без пари само си плащам джантите но сега вече не мога си избера :(
Колега, имаш ли представа колко е доставката, че си харесах едни Борбетки 18-ки за Тойотата. Предполагам, че е 20% от цената им, но все пак не съм запознат. Имаш ли идея за колко време идват и как се плащат- чрез кредитна карта ли само?

Потребителски аватар
Wotan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wotan » Пет 01 фев 2008 21:55

ами начи колегата ми си взе едни 16ки .. бяха модел Септ 2007 когато ги порача бяха от наи новите модели изза 4те + гуми летни Семперит плати 980лв даже и гаранция си имат това е цената със доставката но пак ще попитам защото и аз не съм сигурен ..... а джантите ги продаде защото на НЕговия НИсан Примера му се праснаха носачи какво ли още сцепена гума.. и сега е с 14ки както го дават сток.... и за това питам тука щото съм виждал какво става но за щастие Голфето е по от Нисана :lol:

Потребителски аватар
Wotan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wotan » Пет 01 фев 2008 21:58

gas написа:няма проблем да сложиш каквито джанти пожелаеш,във вървенето ще се усети със сигурност но не е толкова страшно,добрата визия компенсира :lol: харесай си модел и напиши тук параметрите на джантата,за да ти кажем дали ще станат,провери 'инчовете' и 'ЕТ-то'.

Много благодаря за отг..... сега си тарся че онези се оказаха криви едните ....

ОФФТОПИк: разменям 14ки петолъчка на 1 година + допла6тане за 16ки или 17ки

Потребителски аватар
ico219
Автомобил: Golf 4
Двигател: ASZ

Re: 16ки или 17ки Голф 3 АБС

Мнениеот ico219 » Съб 02 май 2009 14:51

Колега според мен не се хвърляй на голям цолаж. И мойто голфче е 90 коня и карах с 17-ки 205/40. Ми кво да ти кажа много тежът на волана, возеше ми като каруца защото съм със спортно окачване и незнам точно с колко,ама се отразява и на разхода. Сега си взех едни нови 15-ки утре си взимам гуми 195/50. Препоръчвам ти и ти да направиш същото, но все пак избора си е твой :)

Потребителски аватар
dslm
Автомобил:
Двигател:

Re: 16ки или 17ки Голф 3 АБС

Мнениеот dslm » Вто 07 юли 2009 22:58

ico219 написа:Колега според мен не се хвърляй на голям цолаж. И мойто голфче е 90 коня и карах с 17-ки 205/40. Ми кво да ти кажа много тежът на волана, возеше ми като каруца защото съм със спортно окачване и незнам точно с колко,ама се отразява и на разхода. Сега си взех едни нови 15-ки утре си взимам гуми 195/50. Препоръчвам ти и ти да направиш същото, но все пак избора си е твой :)

колега искам да знам каква е разликата между 15 и 16 аз мисля че е нещо минимално аз миисля да слагам 16 на моят голф и смятам че ще баде по добре с 16 от колкото с 15

Върни се в “Оптичен тунинг”