колеги някои може ли да кажа тая лаисна междо светодиодите (от снимката) как се монтира там , и от каде да я намеря.На мен ми прелича на лаисна от ауди А4 2003
Вчера си разглобих решетката (централната) и като гледам малко сложна работа става
Лаисна Б5,5 под маската
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Лаисна Б5,5 под маската
да не е от онази лента ? имитираща точно това на снимката ? 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми прилича на ония лъскавите лепящи се лаистни дето ги има почти във всички магазини за автоаксесоари и се продават на метър.
Дори и да не е такава можеш да го направиш като на снимката с тея ленти и визуалния ефект ще е същия като на снимката.
Дори и да не е такава можеш да го направиш като на снимката с тея ленти и визуалния ефект ще е същия като на снимката.
е да ама как ще стане толкова идеално права , няма да е лесно.но поне лентата не е скъпа може да се пробва
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Представи си че си я поръчаш от някой немски сайт чакаш я две седмици тая лаистна - идва плащаш една прилична цифра пари,слагаш я на колата и изненада ебати селянията нищо общо с това дето ти е харесало на снимката.
Затова пробвай с тая дето ти казах,после дори и да не ти хареса как седи поне няма да си много назад с парите.
Затова пробвай с тая дето ти казах,после дори и да не ти хареса как седи поне няма да си много назад с парите.