врата на багажника
врата на багажника
Искам да ви попитам,къде в София и за какви пари могат да ти направят задния капак(Г3)без дръжката и лайсната-"равен" с машинка или там с каквото се прави!Предполагам че не се пълни с кит или там с нищо а се слага планка като си "точкова",защото иначе 100% ще се напука (виждал съм),гадно е и нежелателно!При мене не е толкова тунинг,а необходимост защото имам ръжди отзад яко!Моля хората от форума,който са го правили това да пишат ...Извинявам се че не съм пуснал снимка с това за което ви говоря но се сещате,нещо срещнах трудности - някой може да пусне вместо мен ...благодаря
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:

Мисля , че ако отидеш до DevilTuning или ViliDesign ще ти го направят с ламарина . Лично аз съм решил като почна да го правя да се обърна към бояджията ми (и тенекеджия) . С ламарина заварява , после китва и боядисва

Както виждам в няколко теми вече , колегата от форума Teneketo би трябвало да ти свърши тая работа

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: врата на багажника
приятел,не затваряй целия капак,махни само чистачката и емблемите..ключалката също,много комерс е вече с тия изгладени капаци.ако ръждата ти е по стъклото(така предполагам,щото там си гният),ще трябва да се свали джама,няма как иначе да го направиш.
r_tuning може да ти го направи,занимава се отдавна с такива неща и го бива
r_tuning може да ти го направи,занимава се отдавна с такива неща и го бива
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
2
важно шевът трябва да е цял и плътен а не само прикапано и кит защото ще се напука
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 2
golf777 написа:важно шевът трябва да е цял и плътен а не само прикапано и кит защото ще се напука
a представяш ли си какви деформаций ще претърпи тая ламарина при такъв шев за какъвто говориш.как се изправя това после....малко ми се струва че си приказваш на изуст

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
не го прави човече ,моя голф беше така и после съжелявах поради няколко причини :
1во-след време колкото и добре да е направено отзад има опастност да се спука кита(като при мен след 1 г се спука ) -все пак това е задна врата ,постоянно се отваря затваря и има яко вибраций.
2-ро вече е голяма комерсия това
3-то трябва да мислиш как да осветиш задния номер на бронята защото иначе куките се заяждат.
4-то отварянето на багажника след тая интервенция става -гадна работа -некви жила,ръчки и куп други глупости
иначе ето така изглеждаше при мен
П.П като си гледам голфчето ме хваща яд че го продадох
1во-след време колкото и добре да е направено отзад има опастност да се спука кита(като при мен след 1 г се спука ) -все пак това е задна врата ,постоянно се отваря затваря и има яко вибраций.
2-ро вече е голяма комерсия това
3-то трябва да мислиш как да осветиш задния номер на бронята защото иначе куките се заяждат.
4-то отварянето на багажника след тая интервенция става -гадна работа -некви жила,ръчки и куп други глупости
иначе ето така изглеждаше при мен

П.П като си гледам голфчето ме хваща яд че го продадох