Спойлер
- krasi_recer
- Автомобил:
- Двигател:
Спойлер
Търся да си купя от някъде спойлер за голф 3-ка. Мисля че най подходящ ще е този оригиналния на багажника който прикрива леко задното стъкло! Та къде в Пловдив мога да го намеря-закупя и цена разбира се?
- black arrow
- Автомобил:
- Двигател:
защо се гаврите с колегата. Тои си търси едно най-обикновенно спойлерче за задното стъкло. Да оригиналните се захващат с три болта на стъклото, но това не означава че трябва да си смени стъклото и че неможе да се сложи споилер (няма невъзможни неща). Има едни които се лепят за стъклото(тои точно такова търси), има ги в повечето тунинг фирми. Доколкото се сещам в Пловдив има няколко фирми "Valsport", "Tuning Center". Там а и в други тунинг фирми трябва да ги има тези споилерчета. Колега krasi_racer дано съм ти помогнал поне малко
-
- Автомобил:
- Двигател:
black arrow написа:защо се гаврите с колегата. Тои си търси едно най-обикновенно спойлерче за задното стъкло. Да оригиналните се захващат с три болта на стъклото, но това не означава че трябва да си смени стъклото и че неможе да се сложи споилер (няма невъзможни неща). Има едни които се лепят за стъклото(тои точно такова търси), има ги в повечето тунинг фирми. Доколкото се сещам в Пловдив има няколко фирми "Valsport", "Tuning Center". Там а и в други тунинг фирми трябва да ги има тези споилерчета. Колега krasi_racer дано съм ти помогнал поне малко
Разбира се че си ми помогнал, благодаря за което!

Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
LEADER_ написа:колега моят спойлер е точно така залепен и то много добре без да се дупчи стъклото.
А има ли опасност да падне при "висока скорост" или нещо подобно (от слънцето) Нямаш ли някоя снимка? Прати на лично ако имаш? Стоп имаш ли на спойлера? Мисля че със спойлера придобива завършен вид колата Има албини?!