Здравейте колеги,
Да започна с това.. че наскоро се сдобих с първата си 'лична' кола поло 98г. 1,4 бензинка..

(малко ми се води стажа на 19 съм

) та вече ме обвзе мания да преобръщам интериори, спойлери и всичко що мърда и не-мърда.Като за начало смятам да преобърна интериора и някои дребни детайли отвън, и чак след това ще мисля за спойлери и тнт... Та разглеждах си аз темите из форума.. четох - четох .. и ми щъкна идеята да сложа табло от ауди ТТ като това ще включи цялото предно табло, скоростен лост,ръчна и панела водещ се за основа на ръчната и скоростния лост (незная точно как се води

).. И още преди да направя нужните покупки реших да се поинформирам, да не стават гафове че да трябва да препродавам части

, та въпроси ми възникнаха относно корите на вратите .. до колкото разбрах таблото на тт-то идва по-широко (не съм наясно точно с колко, ако може някой който има тези данни да ги сподели) и ако реша да оставя оригиналните кори ще трябва да ги преправям .. та .. питането ми е дали няма да е по-добре да взема корите от тт-то и ще паснат ли изобщо, понеже не съм наясно как са като размер и форма.. Друго което ме интересува, като цяло колко горе доло ще ми струва таблото с ск.лост с ръчни и тнт.. понеже звъннах тук-там да питам, хора които продаваха тт-та на части .. та единия ми каза 550лв. тези изброените неща (не го питах по конкретно, понеже не бях много наясно, но това дали включва и "километража.." ) понеже аз си смятам и него към тези неща .. и до колко реална е тази цена.. / разбира се говорим за табло с гръмнали беци .. /.