Голф 3 - изцяло обновяване

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 3 - изцяло обновяване

Мнениеот xalerrelax » Пон 11 юли 2011 19:29

Защо не спрете да се чоплите.
Към колегата от София , можеш само да даваш мнение , без да казваш , че ТРЯБВА нещо да се прави.
Затова я имата думата "собственик".
И на мен екстериора не ми допада грам , ама не мога да го принудя да го промени.
Разни хора , разни идеали.

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пон 11 юли 2011 19:33

Е къде пък видя че съм написал че нещо ТРЯБВА да направи? :screwy

Antonio87 написа:братчед спри да се ебаваш вече, да не дойде секретарката у софията ...

Ела и да не забравиш за термоса с кафето. :lol:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 12 юли 2011 9:37

малко Офф:В тоя форум поледните 2 години много докачливи сте станали :gay fight ,човек да не каже нещо против на някой си 'тЮнинг проекта'' му .Разберете хора всеки който е пуснал или ще пуска тема на това какво е модифицирал по кошера си ,че почти неизбежо ще получи негативни мнения(с изключение на някой коли който са без забележка след хвърлени много пари и вкус) .Няма к'во да се сърдите и да плюете веднага щом някой дръзне да каже нещо отрицателно."В спора се ражда истината''ако ако всички се съгласявахме и възхваляхме всяко една авто тунинг цигания ,все още щяхме да сме на ниво Сиджи тунинг -брони с цушкопек мрежа,светещи пръскалки и тасове .

По темата -интериора е много добре станал ,отвън е друга кола просто :Mr Green Fun

Потребителски аватар
patzo_sl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patzo_sl » Вто 12 юли 2011 14:45

И аз съм на 10+ за интериора.А за капака да идва малко в повече,но пък е уникален и интересен(и ви гарантирам,че на едно тунинг изложение,осбенно ако колата е с номер от EU,а не BG всички бихте се спрели и :applause: :applause: :applause: ) .А за колегата(негативния):не е това начина"лелеееее ти луд ли си ве".На всяка една тунингована кола ще се намери някой,на който нещо да не му допада.В този форум има определини "граници" на тунинга(защото есичко останало се оплюва от някой).Дай сега всички голф2 да са с широки брони;спортно окачвани и BBS.Къде остава индивидуалноста тогава?
Евала за труда на колегата,заслужава си го.И на мен външно не ми харесва много,но ако на колегата така му харесва,така да е.Да не му давам аз парите или пък аз да я карам.
Поздрави на всички.

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Вто 12 юли 2011 15:23

patzo_sl написа:И аз съм на 10+ за интериора.А за капака да идва малко в повече,но пък е уникален и интересен(и ви гарантирам,че на едно тунинг изложение,осбенно ако колата е с номер от EU,а не BG всички бихте се спрели и :applause: :applause: :applause: ) .А за колегата(негативния):не е това начина"лелеееее ти луд ли си ве".На всяка една тунингована кола ще се намери някой,на който нещо да не му допада.В този форум има определини "граници" на тунинга(защото есичко останало се оплюва от някой).Дай сега всички голф2 да са с широки брони;спортно окачвани и BBS.Къде остава индивидуалноста тогава?
Евала за труда на колегата,заслужава си го.И на мен външно не ми харесва много,но ако на колегата така му харесва,така да е.Да не му давам аз парите или пък аз да я карам.
Поздрави на всички.

браво колега еи тва се казва коментар :да: :beer

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Вто 12 юли 2011 20:32

Колега супер ти е интериора. Преди половин година и аз щях да си правя моя с кожени детайли ма още доизпипвам идеята. Екстериора...хммм...Моето лично мнение е, че тоя джам на капака нещо не ме кефи. Може би нещо по-малко и по-различно от това, което е в момента.Не толкова остри ръбове и не такова разположение. По-добре ще е целия капак да е от плексиглас. Но ако тебе си ти харесва... :beer

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Вто 12 юли 2011 21:15

landwarrior :да:

patzo_sl аko aз съм "негативния" колега,ще ми цитираш ли мнението в което съм написал "лелеееее ти луд ли си ве".Също да ти кажа че с какъвто и номер да беше колата коментара щеше да е един и същ,казах го и по напред,не оценявам нито номера на колата,нито колегата,а това което виждам на снимките. :012:
Граници на тунинга също няма, оценката можше и да е положителна стига да имаше замисъл в него и тъкмо щях да дам пример с колегата zzzzzzz и видях,че е писал преди мен.Неговия проект също е доста различен от масовката,обаче човека знае какво иска да постигне и го прави.И там имаше негативни коментари,но в процеса на работа много от колегите започнаха да уважават работата му,защото сам си го заслужи с резултати. :beer

Потребителски аватар
zzzzzzz

Мнениеот zzzzzzz » Вто 12 юли 2011 22:25

patzo_sl написа:И аз съм на 10+ за интериора.А за капака да идва малко в повече,но пък е уникален и интересен(и ви гарантирам,че на едно тунинг изложение,осбенно ако колата е с номер от EU,а не BG всички бихте се спрели и :applause: :applause: :applause: ) .А за колегата(негативния):не е това начина"лелеееее ти луд ли си ве".На всяка една тунингована кола ще се намери някой,на който нещо да не му допада.В този форум има определини "граници" на тунинга(защото есичко останало се оплюва от някой).Дай сега всички голф2 да са с широки брони;спортно окачвани и BBS.Къде остава индивидуалноста тогава?
Поздрави на всички.

Колега във форума няма граници на тунинга. Просто всички харесваме основно стоковите изпълнение с леки промени и всяка една по-съществена промяна в дизайна естествено се посреща негативно, та чак понякога с обиди. Но тва как ше реагира човек сам си го избира. Аз също реших да разнообразя еднообразието и съответно имаше доста дори и обидни коментари, но тва не ме притеснява понеже момчето, чиято кола правя си хареса идеята. А и е нормално не всеки да ти хареса идеята за "тунинг" или квото и да е там...всеки който пуска тема във форума тряа да е готов за критики и понякога тези критики (дори и да са малко по-остро казани) са полезни :beer

bulent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bulent » Вто 12 юли 2011 22:53

много добре колега ,браво за старанието ви получило се е страхотно ,поздравления

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 12 юли 2011 23:18

Наистина за интериора на колата мога само да направя :bowdown :bowdown :bowdown
За екстериора scare scare scare
Общо взето моето мнение е - яка отвътре, кофти отвън. Но са хвърлени много пари, труд и време, което е похвално :beer Всеки няма такава възможност :bishop

Потребителски аватар
respeckt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот respeckt » Сря 13 юли 2011 9:18

Колата е пипната.На мен ми допада
Алооо чатовете са за други места.Стига сте се карали кой крив,кой прав! scare
Темата на момчето я направихте на нищо :rocketwhore

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 13 юли 2011 9:27

Много ми харесва колицата особено интериора е убиец.Предния капак също радва но с 1 препоръка от мен.Погледни в раздела "направи си сам/полиране на джанти" и каквото се сетиш било то капак на клапани,алтенатор и каквото видиш още метално яко полиране за да може като погледне някой да му паднат комбалите....това пък води до постоянното чистене на двигателния отсек ама явно няма да ти е проблем като гледам резултата до сега.Замисли се наистина за задната броня и стоповете.Някакви големи джанти?

Мога да ти кажа едно голямо БРАВО за добре свършената работа и всички средства и нерви хвърлени по колата :beer

bulent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bulent » Пон 25 юли 2011 22:59

KOLEGA DA NAPRAVIM I MOQ GOLF :D

Потребителски аватар
zzzzzzz

Мнениеот zzzzzzz » Пон 25 юли 2011 23:34

bulent написа:KOLEGA DA NAPRAVIM I MOQ GOLF :D

Колега направи си първо клавиатурата на кирилица ;) ... лесно е...едно две копчета максимум :wink: и е без пари :wink:

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Пет 29 юли 2011 4:13

stefan4o написа:Наистина за интериора на колата мога само да направя :bowdown :bowdown :bowdown
За екстериора scare scare scare
Общо взето моето мнение е - яка отвътре, кофти отвън. Но са хвърлени много пари, труд и време, което е похвално :beer Всеки няма такава възможност :bishop

+1

Върни се в “Оптичен тунинг”