bodil4o написа:Всичко хубаво колега ама ... защо джантите ще ги правиш бели.Сив металик много повече биха отивали на колата
на червена кола страшно много ходят бели джанти,а и бялото саздава илюзията за по големи джанти правилен избор!успех и даваи по скоро снимките!А и парадата е по добрия варянт но и по скъп
Колеги да ви се похваля,окачването е вече на колата. Убийствено е ,колата стана една идея по твърда от предишното ,не е брутално твърда ,но мога да си праа квото си искам по завойте сега. Ще се наложи да я вдигна с около 1-2см защото през бордюрите опират леко праговете. Преди :
аз викам да не я вдигаш тези джанти новите колко цола са колега ? предните дръжки мислил ли си да ги махнеш и тях когато я боядисваш някой ден ? поздрави и успех с развитието на колата !
джантите са 15" 7 Ж ,ет 35 . Дръжките ще си останат ,няма да ги махам . Не ми се слагат разни механизми ,за да не влизам през багажника някой ден а и все още се колабая за размера на гумите : 195/50 или на 55
Поздрави за колегата със същия номер като мен (или моя е като твоя )! Добре изглежда колата, аз съм ЗА белите джанти, но и маската според мен би трябвало да е червена...Ти си решаваш все пак колега, колата и парите са твои, важното е на теб да ти харесва!
здравейте ....... пак аз .... колата отново се качи на 16" с алуминки марка OZ , модел F1 Plus . 16" ,7-1/2J , ET37. Сега ще търся гуми 195/45 за отпреде