Голф 2 грозника
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 грозника
Батеце кажи ми че ATS classic са в още в теб и че са здрави, поздравления за проекта аз лично правих Rat road на един познат, само че капака го минах с ексцентър шлайф сол и вода само на няколко места и след това запечатване. Хубавото беше че капака бе валян от градушка и във малките вдлъбнатини остана боя, от начало почнахме с боядисването само на няколко елемента с червен грунд и на края цялата, минава се само с 400 суха и 800 мокра, без да запечатваш. Джантите задълвително полирани, това е основен момент в Rad road-a, съшо така трябва да има и други лъскави елемнти, като например Хром огледало, емблема лайсни. Хромът и никелът ударят щрихи върху нарочно загрознената машина като намекват че все пак по нея се работи и това е незавършен вид. Хадявам се да съм бил полезен и успешен ден.
- asd_pld
- Автомобил:
- Двигател:
Ако може някои модератор да заключи темата проекта беше до тук.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Deo88 написа::No
Доколкото знам от един друг форум, колата е продадена

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:Deo88 написа::No
На мургав рейнджър с каручка или на NADIN?

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
T.C.T. написа:Weezy написа:Deo88 написа::No
На мургав рейнджър с каручка или на NADIN?
С това твое остроумно мнение какво искаш да кажеш,че колата е боклук ли?
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
А ти какво целиш с твоето?Да си адвокат на някой или си мислиш,че ти си тоя дето ще ми каже как да се изказвам?!
И за да спиш спокойно - ДА колата за мене е скрап.

- vackooo
- Автомобил:
T.C.T. написа:А ти какво целиш с твоето?Да си адвокат на някой или си мислиш,че ти си тоя дето ще ми каже как да се изказвам?!И за да спиш спокойно - ДА колата за мене е скрап.
Ааа извинявай господин прелестен с изумително красив и не СКРАП автомобил.Кой беше ти? Обясни ми кой пък точно на тебе ти дава право да разделяш на хората автомобилите на Скрап и на какво и да е.Като за тебе е скрап защо си правиш труда да отвориш темата вообще?А до това на кой съм адвокат и на кой не..ще ти оговоря така.Мога да си го позволя
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
И аз мога да си позволя да изразявам каквото си поискам мнение ! Това е моята гледна точка,не съм те карал да се съгласяваш с мене,нито тебе,нито който и да е.И не се опитвай да ми се правиш на някой,защото ти пък кой беше,какво като имаш проект във форума?Много ти е пораснало самочувствието.Смешник! 

- vackooo
- Автомобил:
T.C.T. написа:И аз мога да си позволя да изразявам каквото си поискам мнение ! Това е моята гледна точка,не съм те карал да се съгласяваш с мене,нито тебе,нито който и да е.И не се опитвай да ми се правиш на някой,защото ти пък кой беше,какво като имаш проект във форума?Много ти е пораснало самочувствието.Смешник!
хах много ти е лабилна психиката нещо.Имам проект и?Да не би да ти пречи? Ако е така ще го махна,все пак неискам да пречъртиш напълно явно обичаш всичко да се върти около тебе ама,на няма как да стане.Май прекалено много внимание ти обърнах,а видимо не си свикнал да ти го отделят затова,ще те остава да си хейтваш
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Ти си тоя дето търси внимание иначе нямаше да създаваш циркове и да се правиш на някой и да ми казваш къде мога и къде немога да пиша и какво точно!Можел да си го позволи,какво да си позволиш бе лешпер?!Е такива като тебе дет се опитват да ми дават наклон на оная работа много ги обичам.
ps Твоя кораб грам не ме интересува,не си го рекламирай излишно.
ps Твоя кораб грам не ме интересува,не си го рекламирай излишно.
- vackooo
- Автомобил:
T.C.T. написа:Ти си тоя дето търси внимание иначе нямаше да създаваш циркове и да се правиш на някой и да ми казваш къде мога и къде немога да пиша и какво точно!Можел да си го позволи,какво да си позволиш бе лешпер?!Е такива като тебе дет се опитват да ми дават наклон на оная работа много ги обичам.
Чай ся нали знаеш че тая дабота не е кЪт оная?!
лешпер? дообре и такъв да съм,пак ли ти пречи?Неможе всички да сме кЪт тебе.А какво мога и какво немога да си позволя ти няма как да знаеш сееш се.А пък сега на всичкото отгоре и циркове съм създавал,ами май май ти си циркаджията в случая немислиш ли?Ако имаш да ми казваш още нещо има ЛС-означава Лично Съобщение

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
А ти “сееш” ли се,че имаше ЛС дето означава лично съобщение още като ми се направи на някой в темата.Защо тогава не ми писа ЛС отворко?После кой търсил внимание.
Ако позволиш на модераторите вече може да
темата?
Ако позволиш на модераторите вече може да

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Последните двама получавате по един жълт картон!