Модификация на преден капак Голф 4 ?
- genuine lover
- Автомобил: VW Golf 4 V6
- Двигател: BDE 2002
Модификация на преден капак Голф 4 ?
Някой виждал ли е, или има ли снимка на преден капак от Бора преправен и сложен на Голф 4 ? Идеята е средата при голфа да е изпъкнала, както капакът на бората? Извинявам се, ако не е за тук!
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Модификация на преден капак Голф 4 ?
Има един такъв в София, бял е на цвят.
Честно да ти кажа не е нищо особено тая предница, но това си е мое мнение
Честно да ти кажа не е нищо особено тая предница, но това си е мое мнение
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
Като цяло за да го направиш това нещо, се сменят фарове,броня,калници,капак,и решетката оптред
.Мислех и аз да го правя така но като сметка с пребоядисване на частите ми излизаше между 1000-1300лв.

- genuine lover
Опс,извинявам се за неясно зададения въпрос! Ще се опитам да го обясня най-точно.
Имам Голф 4 с оригинални фарове(не BORA LOOK)При него капакът има следната извивка като се гледа отпред: червената част е по-ниско от синята:
Докато при бората е обратното:
....Да се отреже края на капак от голф 4 и да се завари към капакът от бората ,за да следва извивката на голфовите фарове и в същото време капакът да е изпъкнал по средата.Ясно е,че може да се пробва направо,но не знам дали ще ми хареса за това, ако някой има снимка може да покаже.
Имам Голф 4 с оригинални фарове(не BORA LOOK)При него капакът има следната извивка като се гледа отпред: червената част е по-ниско от синята:
Докато при бората е обратното:
....Да се отреже края на капак от голф 4 и да се завари към капакът от бората ,за да следва извивката на голфовите фарове и в същото време капакът да е изпъкнал по средата.Ясно е,че може да се пробва направо,но не знам дали ще ми хареса за това, ако някой има снимка може да покаже.
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Защо искаш да онищожиш автомобила???Мои клиенти,са абсолютно против за кит върху предният капак по колите си.Стане ли въпрос за изкитване на преден капак,който ще поеме повече от 100 грама кит-то той се изхвърля.Не си разваляй колата. 

- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
Честно казано незнам дали ще стане,или може но с много преправяне и евнтуално от 2 капака един да се направи.От единия да се изреже едната част да се заварява на другия.Да речем се изрязва предната част от твоя капак с заоблените ръвбове за фаровете и се заварява на капака от Бора само че,както каза колегата проблема е с кита,ама си трбява мерене и гледане
Но в крайна сметка ми се струва доста трудно и малко неоправдано

Но в крайна сметка ми се струва доста трудно и малко неоправдано

- genuine lover
Проблемът е,че не мога да си го представя много много ,как ще изглежда.А кита може да се намали до минимум ,ако ламарините се напаснат.Капакът още от малко след средата ще тръгне да се изравнява и накрая ,ще е равен при фаровете.Всъщност мисля,че така предницата,ще изглежда по-масивна(което може би ще ми хареса).