Vw_polo_16v написа:hooligan_6683 написа:а с фаровете какво стана![]()
Мисля че са при мен
точно така

Vw_polo_16v написа:hooligan_6683 написа:а с фаровете какво стана![]()
Мисля че са при мен
Vw_polo_16v написа:Искам саммо да кажа че това беше едно от малкото Поло-та, които много ми харесваха. Трчбва да си много силен , за да направиш една кола красива и агресивна с много усилия, и после да и върнеш първоначалния облик.
_HepBaka_ написа:Vw_polo_16v написа:Искам саммо да кажа че това беше едно от малкото Поло-та, които много ми харесваха. Трчбва да си много силен , за да направиш една кола красива и агресивна с много усилия, и после да и върнеш първоначалния облик.
недей така колега че ми стана гадно![]()
![]()
администраторите ако решат че тази тема няма смисъл
vw__fen написа:_HepBaka_ написа:Vw_polo_16v написа:Искам саммо да кажа че това беше едно от малкото Поло-та, които много ми харесваха. Трчбва да си много силен , за да направиш една кола красива и агресивна с много усилия, и после да и върнеш първоначалния облик.
недей така колега че ми стана гадно![]()
![]()
администраторите ако решат че тази тема няма смисъл
я стига ве ей я не се отказвай![]()
и кво всички ли трябва да пълзят по земята че да имат теми ??? кво се отчайваш ... купил си си окачване повозил си си се не ти е харесало и го продаваш и си слагаш старото къв ти е проблема .... продалжаваш да си добавяш/подобряваш детайли по количката и тва е ...
наистина по-добре щеше да е само да е вдигнеш ама ти си знаеш .... айде и не се отказвай
BoJleH написа:Че за фаровете си е прогрес![]()
Давай смело напред, както казаха и преди мен, наблягай на детайлите и ще се получи истинския автомобил..
А тунинг сцената дотолкова е тръгнала на сток, че скоро и ниските вагени май няма да са на мода
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта