VW Vento Tuning help
- hegemon
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател:
VW Vento Tuning help
Здравейте,от скоро станах фен на Vento и когато разгледах в този форум разбрах,че е възможен идеален tuning на тази кола.Та въпроса или по-точно молбата ми към вас колеги е да ми кажете от къде какво мога да си взема ...сайтове онлайн за покупки на разни тунинг части или директно магазини за такива части.Намерих 2 сайта за такива части,но все пак ще съм благодарен и вие да ми помогнете малко.Благодаря предварително :)
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Vento Tuning help
Понеже си писал в този раздел, предполагам, че става въпрос за оптичен тунинг. И щом си разгледал, тогава си забелязал, тук най вече се толерира или харесва т.нар. изчистен тунинг или визия, която не бяга много далеч от оригинала. Всеки си има вкус разбира се. Аз лично бих ти препоръчал да започнеш с окачване(ниско- регулируемо е най добре) и правилен избор на джанти-модел размер и т.н. ,за което могат да ти помогнат хилядите снимки из форума.И мога смело да ти обещая че резултата ще ти хареса. И понеже тези два компонента са сравнително скъпи (поне за мен
незнам ти на какво си способен финансово) можеш да се поразровиш из раздел "продава" за нещо 2-ра ръка.
Дано съм ти бил полезен и успех. Ще чакаме снимки

Дано съм ти бил полезен и успех. Ще чакаме снимки

-
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Главно в Ebay гледай там има части колкото искаш...и както колегата каза раздела Продава също може би ще ти е много полезен 

- hegemon
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател:
Благодаря ви много за помоща.Снимки ще има а колкото до финансово състояние ами сервитьор съм ,така че горе-долу имам шанс за нещо реално 

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
Explode12 написа:Главно в Ebay гледай там има части колкото искаш...и както колегата каза раздела Продава също може би ще ти е много полезен
нема смисал не се занимаваи с чужденци !!в горубляне ходи при сиджи тои че ти го направи извънземно има брони .сичко а ако няма нещо по натам има 2-3 магазина яко заредени с тунинг

Да, точно СиЖи Че му го напраи наистина извънземно - ще прилича на катастрофирал космически кораб!