red_fire- голф 3 гти абф + разделих се с него,но........
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: red_fire- голф 3 гти абф помощ за фланци какви???
с гуми 205/45/16 съм...ще потърся 15мм.
Re: red_fire- голф 3 гти абф +
Братле ббс-ките 7-ци ли са или 6.5 ???
Мойте са 6.5 и отзаде вече съм от 1 седмица със 20мм фланци , гумите ми са 195/45 и грам не ми опира.
Тествал съм я в неравности, леки тротоари и натоварена ..... Мислех че ще ми опира като видях на теб къде чак ти стържи но ....
Ако и твойте са 6.5J Явно гумите оказват голямо значение за това
Мойте са 6.5 и отзаде вече съм от 1 седмица със 20мм фланци , гумите ми са 195/45 и грам не ми опира.
Тествал съм я в неравности, леки тротоари и натоварена ..... Мислех че ще ми опира като видях на теб къде чак ти стържи но ....
Ако и твойте са 6.5J Явно гумите оказват голямо значение за това
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Оказват естествено.....при мен особенно има едно такова че два еднакви размера гуми от едната страна опира от дугата не говоря за 195/50/15 и двете гуми а са Мишелин Пилот но явно различни модели....разликата идва в това че едната е с предпазен борд другата не....и самата контактна площ на тази без борда е по-голяма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колата леко съм я пуснал за продажба но ще се глези докато си е при мен,ако се продаде ок,ако не ще се кара!!!
ето линк към обчвата:http://www.cars.bg/u956420
ето линк към обчвата:http://www.cars.bg/u956420
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес за съжаление се разделих с голфа срещу една прилична сума. много ми стана гадно след като младежа яхна колата,но сумата която взех си заслужава.
пускам в обяви части и други неща който останаха от колата ми..да подскажа как ви са... пластмасата която седи под задната броня,и скрива резервоара (която не много коли имат), оригинален калъф за акумулатора, едно двд с юсб и тв,туба и усилвател,и едни три лентови колони, ще има и др 4асти.при интерес търсете в обяви.
намислил съм да взимам кола поне 2008 минимум така че,при покупка ще пиша...
пускам в обяви части и други неща който останаха от колата ми..да подскажа как ви са... пластмасата която седи под задната броня,и скрива резервоара (която не много коли имат), оригинален калъф за акумулатора, едно двд с юсб и тв,туба и усилвател,и едни три лентови колони, ще има и др 4асти.при интерес търсете в обяви.
намислил съм да взимам кола поне 2008 минимум така че,при покупка ще пиша...
Re: red_fire- голф 3 гти абф + разделих се с него,но.......
Неприятен момент! Преди 2 години и аз се разделих с моята юбилейка . Купих кола 2007 и вече спрях да я мисля
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: red_fire- голф 3 гти абф + разделих се с него,но.......
ей освен фитнес маниЯК си бил и голфаджия :)
Супер е било голфчето !
Супер е било голфчето !