Ксесон Голф 3 Въпроси относно...
- hegemon
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател:
Ксесон Голф 3 Въпроси относно...
Здравейте,имам едно-две въпросчета относно ангелски очи на Голф 3. http://prikachi.com/images.php?images/749/7712749d.jpg Това са моите фарове.Понеже несъм много запознат и питам.Значи искам да ги направя да са с ксенон,а като са на габарит вътрешните рингове да светят в друг цвят (например син).Знам че има такива цветни крушки,но незнам как и въобще възможно ли е да се върже така на габарит да светят синьо,а на къси и дълги ксенон.Ако е възможно,моля да ми обясните всичко кое как става,като на първолак както са казали хората,и крушките за ксенона какви да са Н7,Н4 ? Благодаря предварително и ако това е невъзможно ще ви помоля просто да кажете,а да несе подигравате.Питам,защото незнам :)
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Ксесон Голф 3 Въпроси относно...
На габарита ти светят така наречените ангелски очи с едни малки крушчици които за зад ринговете. Сменяш ги със сини, спирате полицай и ти спира колата от движение за глупости. Габарита трябвада е бял или жълт!
На късите да сложиш ксенон на тоя фар или вграждаш лупи или не го слагаш защото ще светиш на хората в очите.
На дългите ксенон е безумие. Той докато светне и отсреща ще дойде кола и пак трябва да го гасиш.
На късите да сложиш ксенон на тоя фар или вграждаш лупи или не го слагаш защото ще светиш на хората в очите.
На дългите ксенон е безумие. Той докато светне и отсреща ще дойде кола и пак трябва да го гасиш.
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Не ти трябва синьо. С бели диодни крушки става прекрасно.
- yobremove
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: 1.9 AHF
Може да си сложиш (вградиш) лупи Н1 на късите с ксенон. Има ги със и без ангелски очи.
При мен лупите с ксенона, които сложих са биксенон Н4 с ангелски очи (с бели диоди), защото при мен къси и дълги са на една крушка(едносекционен фар). Ето как се получи:
При мен лупите с ксенона, които сложих са биксенон Н4 с ангелски очи (с бели диоди), защото при мен къси и дълги са на една крушка(едносекционен фар). Ето как се получи:
- hegemon
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател:
Да може и така да направя колега,съвета ти е убийствен.За сините крушки се отказах,макар че не ме бърка работата с полиция поради причината,че тук в Троян има няколко коли с такива цветни крушки и никои не ги закача.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Потърси из форума има колега който монтира на фаровете лупи с ксенон, и що годе излиза по-евтино от колкото ти да си ги слагаш и да си прецакаш фаровете. Само не помня как му беше името А на тези фарове да сложиш ксенон без лупи, не е хубаво за околните.
- Thomas91
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател:
Вземи направо фар с лупи или вгради лупи и си решаваш всички проблеми, абсурд да сложиш ксенон на тези фарове, не че не може, просто няма смисъл. Много е пръснато осветяването, а и от рефлектора добре осветената част от пътя е доста къса и както казах е направо безсмислено. Виждам че темата е малко стара, дано и други го прочетат както и темата за ксенон на рефлектори.